cum cauţi de lucru

Duminică, 9 Noiembrie 2014 | 0 Comentarii

Am primit de la un cititor acest bilet, găsit în cutia poştală. Trebuie să remarcaţi că, încă de la început, cel care l-a conceput ne anunţă că “acest bilet nu este o firmă”. Nu de alta, dar să te trezeşti cu o firmă în cutia poştală deja e o problemă. Nefiind o firmă, mă gândesc că biletul este o persoană fizică. O femeie simplă (dacă era o femeie complicată era nasol) care caută de lucru. Corect.

Persoana arată bine, nu bea, nu fumează, face tot ceea ce ţie nu îţi place – curăţenie, aprovizionare, duce copiii la şcoală (important este că, în caz că aţi scăpat acest mic detaliu, îi şi aduce înapoi acasă). Pentru aprovizionare, decontarea se face doar la livrarea mărfii – adică să nu cumva să crezi că te păcăleşte sau să crezi că fuge cu banii de cumpărături. Nu, face ea credit la bancă sau se împrumută de la rude pentru banii tăi de cumpărături, şi tu îi dai banii doar când vine cu marfa. Uite frate, zici că-i femeie simplă, dar ştie de termeni ca “decontare”. Deci femeia e citită, au uitat să scrie la început!

femeie-simpla-caut-de-lucru

Trebuie doar să aveţi încredere. Încredere că ce? De ce trebuie să am curaj? Ah, am uitat, trebuie să îi dai cheile de la apartament sau de la casă! Na, nu mai merge cu maşinile de cusut Singer, se reprofilează lumea.

P.S. Poliţia nu are nimic de cercetat, aşa, în prealabil? Sau se sesizează după ce golesc băieţii câteva apartamente?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.