cum agati o tipa

Duminică, 13 Ianuarie 2013 | 7 Comentarii

Dacă nu ştiaţi cea mai bună metodă, iată că s-a descoperit. Vă trebuie o “maşină şmecheră”, de preferinţă Mercedes sau BMW. Locul în care se petrece acţiunea trebuie să fie o benzinărie. Restul detaliilor, în film.

Sigur, meseriaşul e acum un pic anchetat pentru tentativă de omor. Dar sunt convins că fata agresată îşi va retrage plângerea contra unei sume consistente şi uite aşa ajung să se cunoască. Şi, cine ştie, poate se leagă şi o prietenie frumoasă. Aşa, măcar de o seară … că nici unul dintre ei nu cred că s-a gândit la mai mult.

prostituate

P.S. Cazanul ăla e “bolid de lux”, că nu m-am prins?

7 comentarii la “cum agati o tipa

 1. Luchian Teodor a comentat:

  “Soferul vireaza apoi brusc la stanga” :)) Eu vad ca se opreste si dupa cateva secunde trage Ghita de volan si accelereaza… Hai ca le inmultesc astia din televiziune, de vai vai.

  Mie imi place ca desteptul asta poate sa ia 15 ani pentru ca a zgariat un pic o tipa. Huidu a luat 2 ani si jumatate cu suspendare dupa ce a omorat 3 oameni…

  Comentariu bun. Thumb up 6 Thumb down 0

  Răspunde
  1. Andrei a comentat:

   Huidu a luat 2 ani si jumatate cu suspendare pentru omor din culpa. Pustanul asta ofuscat poate sa ia pana la 15 ani pentru tentativa de omor si vatamare corporala, ceea ce se incadreaza la premeditare, la un act de violenta voit, indreptat asupra unei persoane, pe cand omorul din culpa este ceva mai putin grav.

   Nu stiu daca ai permis de conducere, dar sa presupunem ca tu te deplasezi cu viteza legala pe un drum public si la un moment dat iti explodeaza un cauciuc, intri pe contrasens, te izbesti de un alt autoturism si omori o persona. Ce pedeapsa ti se pare justa in cazul acesta?

   Sa nu intelegi ca sunt vreun admirator de-al lui Huidu, dar nu mi se pare corecta comparatia pe care o faci. Una este sa omori pe cineva din greseala (a ta personala, sau datorata unei defectiuni) si alta este sa calci pedala de acceleratie si sa te indrepti vertiginos cu tona de fiare catre un om, cu intentia clara de a-l calca, da a-i da o lectie, asa cum a si declarat putoiul asta

   Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 1

  2. omrau.ro Post author a comentat:

   Huidu mergea cu 100 de km pe ora, in localitate, pe ploaie, depasind pe linia continua, in curba. Daca nu respecti legea, e greu sa ceri clementa ulterior si sa pozezi in victima. In rest sunt de acord cu tine.

   Iti place comentariul? Thumb up 3 Thumb down 0

  3. Luchian Teodor a comentat:

   Are dreptate. Si sincer, Andrei, ce ai spus m-a facut sa cred ca esti admirator, fan, ventilator, spune-o cum vrei, de-al lui Huidu.

   Si chiar si asa, culpa sau nu, nu mi se pare normal ca un om care ucide 3 fiinte sa ia 30 de luni cu suspendare, in timp ce alta persoana un pic deplasata care loveste o pipita poate lua de 6 ori mai mult si de aceasta data cu executare.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. om a comentat:

  bolid de lux :)))))))))))))))))))))
  masina e un E class, care in germania il iei si cu 800 de euro, auzi la ei “bolid de lux”, de astia rad si gainile bunicii

  Comentariu bun. Thumb up 5 Thumb down 0

  Răspunde
 3. Bucovinean a comentat:

  Da cam asta cu bolizi de lux =)))))) sunt curios cele din 2012 care ies acuma pe poarta fabrici la ce categorii sunt puse, daca asta e un bolid de lux =)))))) Desi in privinta impozitari daca masina are capacitatea cilindrica peste 3000 poate fi considerat asa, exact ca la tractoare :-“

  Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 2

  Răspunde
 4. mihaela a comentat:

  Mare pacat ar fi fost sa nu mai poata receptiona românii (mai ales cei din strainatate care trimit sms) acest minunat post de televiziune si stirile sale mirobolante! 🙂

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.