ctp se face ca nu intelege

Joi, 19 Ianuarie 2012 | 0 Comentarii

Reputatul ziarist Cristin Tudor Popescu are in ziarul Gandul din 17 Ianuarie 2012 un video-editorial pe care, eu personal, nu pot sa-l inteleg. Il puteti vedea aici.

“Intoarcerea doctorului Raed Arafat in Ministerul Sanatatii, in functia pe care a avut-o, de subsecretar de stat, responsabil cu sistemul de urgenta, este o victorie a manifestatiilor pasnice din aceste zile de pe strazile Romaniei”, spune CTP, care apreciaza si decizia luata de Arafat: “Ceea ce face doctorul Arafat acum, acceptand să revina, este ceea ce a spus ca va face, mi-a spus chiar mie, intr-o discutie televizata pe care am avut-o imediat dupa demisia domniei sale”.

Din ascultarea acestor vorbe, eu inteleg ca CTP a priceput din toata schema asta a lui Basescu, ca din cauza manifestatiilor pasnice de pe strazile Romaniei, Raed Arafat a decis sa revina in functia din care tocmai isi daduse demisia. Ma minunez si raman consternat de faptul ca CTP nu este la curent cu chestiunile publice lansate imediat dupa demisie. Am scris aici, comentand informatiile aparute la acel moment, despre faptul ca Raed Arafat se afla sub lupa unor persoane care pazesc coruptia. Informatiile au aparut chiar pe 17, dar cu sau fara ele, logica este halucinanta. Deci Raed Arafat nu a fost santajat, el a primit garantii din partea lui Traian Basescu si a lui Emil Boc. Va rog ma iertati, dar imi vine sa rad. Adica Basescu s-a umilit in fata lui Raed Arafat, imediat dupa atacul extrem de dur de la Realitatea TV si, sub presiunea manifestatiilor pasnice, l-a rugat sa renunte la decizia de a demisiona ? Deci in public, pe televiziuni, Basescu face pres cu Raed Arafat si, in privat, intre patru ochi, e zahar si miere cu el, il mangaie pe crestet si ii spune cat de inteligent, priceput si mai ales util este. Bai ma lasi ?

Daca nu ati inteles inca mecanismul, urmariti inca o data inregistrarea in care Basescu il ataca extrem de dur pe Raed Arafat, in direct, la Realitatea TV.

Sursa: gandul.info

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.