criza de telefoane mobile

Luni, 21 Aprilie 2014 | 5 Comentarii

Simultan şi perfect sincronizat cu apariţia pe piaţă a telefonului mobil Galaxy S5, s-au epuizat stocurile de Galaxy S4, Nexus 5 şi alte telefoane suficient de interesante. Personal nu am nici cea mai vagă idee de ce ar fi cineva interesat să-şi masoare pulsul cu telefonul mobil … da, Galaxy S5 are aşa un senzor.

image

Care e ideea cu această criză? E doar creată artificial pentru a creşte vânzările de S5 şi, după o perioadă, se va reveni? Pentru că nu înţeleg de ce a dispărut Nexus 5!

5 comentarii la “criza de telefoane mobile

  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Nu stiu de ce dar nu am nici cea mai mica incredere in magazinele online cu site-uri viu colorate. Mai ales ca “Garantia este oferita in service-urile proprii si este valabila 24 de luni.”. Am serioase rezerve ca au service autorizat LG.

 1. AvatarIulian a comentat:

  Eu abia am prins un Nexus 5 16GB de la emag la pretul de 1350 lei dupa ce initial mi s-a spus ca nu mai este in stoc, dar dupa 2 zile l-am primit si sunt foarte multumit de el.
  Am stat vreo 5 zile sa gasesc telefonul asta pe stoc la vreun magazin, sau macar la un pret decent si nu de la un magazin online tip subsol.

  Răspunde
 2. Avatarcoolmobile a comentat:

  A cumparat lumea in disperare de cauza modelele astealalte fiindca nu isi permiteau S5-ul, de asta au disparut :))

  Cat despre treaba cu pulsul, au luat probabil cei de la Samsung in considerare faptul ca e posibil sa te ia cu inima dupa ce il cumperi, cand vezi ca tot bugetul pe o luna ti s-a dus pe un telefon

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.