cristi povesteste afaceri

Duminică, 11 Mai 2014 | 0 Comentarii

Cristian Sima, acel baiat priceput la finante si burse, momentan ascuns pe undeva prin Europa, posteaza pe Facebook. Si el posteaza niste lucruri care pot fi interesante, mai ales intr-o campanie electorala. Fiindca o campanie electorala este strans legata de economie, de finante, de profit. Nici un candidat nu spune public ca el candideaza pentru a sprijini niste afaceri, pentru a-i ajuta pe cei care ii platesc afisele sa scoata mai mult profit daca el castiga alegerile. Sigur, afaceristii versati lipesc afise pentru mai multi candidati, in asa fel incat, indiferent cine ajunge la putere, afacerile sa mearga.

Revenind la Sima, omul spune asa:

2011:Omnilogic și Siveco înjură continuu la Băsescu și sunt speriați de unul Ghiță din IT.Ghiță nu contează, nu se stie bine cine e. In acordarea contractelor de sute de milioane cu statul român conteaza doar omnilogic si siveco.De ce sunt speriați?În spatele omnilogic și siveco se află eminența cenușie domnul profesor Măgureanu.E cumva o luptă între vechea gardă și garda nouă? După 1 mai 2012, Ghiță devine leader de piață. Poate de aceea le era frica!

image

Sigur, Cristian Sima a fost si probabil ca este conectat cu foarte multe servicii si persoane cu functii importante si stie ce spune. Aparent i-a si pacalit pe unii dintre ei, victima fiind si marele finantist, ministru, vice-guvernator al BNR, director de banca, Daniel Daianu.

Una dintre firmele pomenite in postare are 3.000 de angajati. Deci trei mii de oameni care lucreaza in IT, intr-o singura firma, in Romania. Firma romaneasca. Ceea ce e bun, nu?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.