cristi minculescu bea bere

Joi, 12 Decembrie 2013 | 1 Comentariu

După operaţia de transplant Cristi Minculescu se simte mai bine. Mai nou face reclamă la bere:

Se mai ştie că statul român i-a plătit 47.000 de euro de la buget pentru operaţie în străinătate. Plata s-a făcut peste rând, exact ca şi în cazul Alexandru Arşinel. Ambii sunt valori naţionale, problema este că ambii aveau cel mai probabil resursele necesare pentru aceste operaţii şi le puteau face în linişte. Şi atunci era mai interesantă reclama la bere.

Cristi Minculescu declara că:

Cristi Minculescu recunoaște că a băut și a fumat peste măsură în anii de început ai carierei: „La Costinești, când venea TIR-ul cu votcă, mă întreba șeful de cârciumă: „Cristache, o iei tu sau o bag la vânzare?“. Îți dai seama, era începutul sezonului…“ Cât despre țigări: „Fumam Carpați, dar când aveam câine, înnebunea de la miros și a trebuit să le schimb. Pe astea le fumez de aproape 18 ani. Fumez de la 11 ani. M-a prins bunică-mea la Craiova cu „Mărășești“ fără filtru. Un pachet de țigări, una dupa alta. Știi cum eram? Ca ăla de la Lordi. Eu așa glumesc, dacă concurez cu ăla îl bat, pentru că eu nu trebuie să mă machiez! Am gâtul obosit când fumez foarte mult, când vorbesc foarte mult sau beau rece.“

cristi-minculescu-bea-bere

Tot pe Wikipedia scrie că:

Pe data de 11 februarie 2009 Cristian Minculescu a fost internat într-o clinică din Regensburg, Germania, artistul suferind de câțiva ani de boala polichistică hepatoacută.

Problema este că boala polichistică hepatoacută este o boală genetică, deci ori o ai din naştere, ori nu o ai. Dar e mai interesant să te dai lovit genetic decât să accepţi o evidenţă.

Cei de la Caţavencii sunt mult mai duri în exprimare, semnalând exact acelaşi lucru: bătaia de joc şi sfidarea.

Ei bine, bătându-și joc de banii primiți de la noi, pișându-se pe mormintele mici ale multor copii care n-au avut norocul lui, Cristi Minculescu apare acum într-o reclamă la alcool. Bravo, băi Bazac, ai investit bine banii noștri. Ai pariat pe trecut și ți-a ieșit, căci viitorul nu contează. N-a contat niciodată în țara asta din ce în ce mai de căcat, în care copiii nu sunt o prioritate.

Ce trebuie să-ţi lipsească să accepţi să faci reclamă la băuturi alcoolice când tu ai fost operat pe banii statului, tocmai pentru că ai băut ca porcu’?

Un comentariu la “cristi minculescu bea bere

  1. Avatargabi a comentat:

    probabil ideea a pornit din introu-ul deja consacrat minculescu, “Buna seara prieteni” si facand o analogie cu “Prietenii stiu dc” a iesit reklama. Nu sunt pro nici contra minculescu, dar concertele nu cred ca l-au satisfacut financiar si astfel a aparut in reclama. Vb aia, de craciun fii mai bun, fii adevarat …. ups, e de la Tuborg

    Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.