credinta fara biserica

Duminică, 14 Octombrie 2012 | 9 Comentarii

Iniţial am vrut să pun titlul “S-a descoperit leac pentru cancer”, dar m-am gândit că e prea de tot. Vă rog să citiţi pasajul de mai jos:

Arhimandritul Efrem: “Toate copiile pe care le facem după această icoană sunt făcătoare de minuni!”. Într-una din vizitele făcute de Arhimandritul Efrem, egumenul Mănăstirii Vatopedidin Sf. Munte Athos, la Bucureşti, acesta le-a spus studenţilor teologi: „un singur lucru vreau să vă spun acum despre această icoană cu care se petrece o mare taină: toate copiile pe care le facem după această icoană pentru a le dărui sunt făcătoare de minuni! În mod special este vindecătoare de cancer.

credinciosi

Articolul se referă la o copie a unei icoane “făcătoare de minuni”, copie care va fi adusă la o biserică din Romania.

Pe şarlatanii aştia nu-i întreabă nimeni nimic de sănătate? Chiar pot să spună toate prostiile care le trec prin cap? Vă imaginaţi că sunt unii care chiar cred.

În completare, vă rog să citiţi şi articolul asta. Vă ajută mult în înţelegerea deosebirii dintre credinţă şi biserică!

9 comentarii la “credinta fara biserica

  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   De ce nu ar fi din moment ce coada de la Iasi, de astazi dimineata, avea patru kilometri lungime?

 1. AvatarMeşteru` a comentat:

  Păi cum să spună că o icoană care e copiată(plagiată) te scapă de o boală care e aproape imposibil de vindecat? Suntem în mileniul tehnologiei. Apreciez oamenii care au stat la Iaşi 3 zile în frig şi în foame, organizatorii puteau să anticipeze asta şi să le ofere oamenilor cazări şi mase sau măcar un ceai cald. Dar avem cu cine sta de vorbă? Ei fac icoane care te vindecă de cancer! Mirobolant!

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Hai ca incet incet te prinzi … Din pacate prea putini fac diferenta dintre biserica (cu tot ce contine ea, preoti/pastori, icoane/fara icoane, cruci/fara cruci, etc.) si credinta. Credinta nu are absolut nici o legatura cu sarlatanii platiti de la buget care fac inclusiv campanie electorala!

 2. AvatarMaria a comentat:

  Oare unde a stat icoana până acum? Au cam murit câţiva de cancer în ultimii ani. Făcând multe copii după icoana minune va ajunge în toată lumea ortodoxă, deci ca şi concluzie: Nu vor mai exista ortodocşi bolnavi de cancer! Oare aici e valabilă chestiunea Crede şi nu cerceta! Că de cercetezi…..clar nu mai crezi..!

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.