cosmote no limit

Vineri, 20 Iulie 2012 | 2 Comentarii

Cosmote lansează un abonament cu minute nelimitate, în orice reţea. Preţul este de 31 EUR (TVA inclus) şi, conform ofertei, include minute nelimitate către toate destinaţiile naţionale, destinaţiile internaţionale din zona 1. Singurul deranj este că nu are decât 500 MB de date. În RON la cursul actual costul lunar ar fi de 142 de lei. Pentru un om de afaceri sau o persoană cu necesităţi de comunicare mari, oferta poate fi extrem de tentantă.

cosmote_no_limit

Foarte important este că abonamentul nu include SMS, MMS sau apeluri video în alte reţele. Deci e foarte clar că se adresează celor care utilizează telefonul chiar pentru a vorbi la telefon.

Nu văd absolut nici o motivaţie ca începând din acest moment cineva să plătească pentru telefonul mobil mai mult de 31 de EUR pe lună. Să nu uităm că există şi posibilitatea portării numărului, deci lucrurile sunt foarte clare.

Aşteptăm concurenţa !

Detalii aici.

2 comentarii la “cosmote no limit

  1. Avatarcocosh a comentat:

    Minutele naţionale incluse în abonament pot fi folosite atât pentru apeluri în reţelele naţionale, cât şi pentru apeluri în reţelele internaţionale din zona 1 (reţele fixe din Europa şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel)

    Nu va mai imbatati cu apa rece…vodafone si orange sunt retele de telefonie mobila…deci COSTA!!!

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 2

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.