cosmote au inteles internet-ul

Vineri, 20 Septembrie 2013 | 3 Comentarii

Cosmote este prima companie de telefonie mobilă care oferă acces la Internet NELIMITAT, pe mobil – Cosmote Free. Vorbim de abonamente la un preţ decent, respectiv 8,8 EUR/lună, cu TVA inclus.

Oferta include minute nelimitate în reţea (din cauza numărului redus de abonaţi asta nu prea înseamnă nimic), minute nelimitate în Romtelecom (poate fi util). Ce apare nou este traficul Internet nelimitat ca volum dar limitat la o viteză de 32kbps, după depăşirea unei limite infime de 100MB (la acest cel mai ieftin abonament).

cosmote_free

Abonamentul Cosmote Free – Internet nelimitat

Da, 32kbps este puţin, dar pentru un smartphone care sincronizează calendarul, mesageria electronică şi E-mail, este extrem de interesant. Unde mai pui că nici nu trebuie să-ţi mai faci griji că faci costuri adiţionale. Pentru abonamentul de 15 EUR/lună, viteza după depăşirea traficului inclus viteza este de 64kbps.

Sigur, segmentul de piaţă vizat de această ofertă este cel al persoanelor cu venituri mici şi tinerii. Personal îmi surâde aşa un abonament – dacă cei de la Orange nu se vor alinia la această tendinţă, îi salut din mers.

3 comentarii la “cosmote au inteles internet-ul

 1. Luchian Teodor a comentat:

  Un abonament pentru internet prin modem usb? Ce-mi puteti recomanda? Digi, Orange, Vodafone? Cu Romtelecom m-am lamurit… M-ar interesa sa aiba si un pret rezonabil (undeva maxim 15 euro).

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Orange are trafic inclus mai mare, cam la orice varianta. In oras merge si RDS, dar daca ai de calatorit mult nu se recomanda. Vodafone merge mai bine – cel putin in Moldova unde nu au asa de multi clienti, dar e mai scump.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 1

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.