core infrastructure initiative

Vineri, 25 Aprilie 2014 | 0 Comentarii

Core Infrastructure Initiative – o iniţiativă a Linux Foundation, va beneficia de fonduri de mai multe milioane de dolari pentru a preveni o viitoare problemă similară OpenSSL Heartbleed.

The OpenSSL Heartbleed disaster definitely opened up many people’s eyes to how underfunded and understaffed many of the open source projects the web relies on are. To prevent the next Heartbleed, Facebook, Google, Intel, Microsoft, NetApp, Qualcomm, VMware and The Linux Foundation today announced the “Core Infrastructure Initiative.” This initiative will fund and support important open source projects “that are in need of assistance.”

core-infrastructure-initiative

Din cauză că cele mai mari firme din lume din domeniul tehnologiei se bazează, au produse sau furnizează servicii care folosesc secvenţe de cod open source, hotărârea de a sprijni astfel de iniţiative cred că este lăudabilă. Până la urmă nu poţi să faci profit utilizând gratis munca altora.

heartbleed

Revenind la Heartbleed, cine a introdus porţiunea de cod cu probleme în OpenSSL? Să fie un serviciu secret? Sunt încă multe întrebări la care se aşteaptă un răspuns.

Mai multe detalii aici.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.