consumatorul roman este prost

Joi, 16 Mai 2013 | 1 Comentariu

Cam asta e părerea celor care fabrică brânza Năsal. Fabrica ţine de Napolact şi îşi va închide porţile peste aproximativ o lună. Cei 12 salariaţi au primit deja deciziile de concediere.

branza_nasal

Vasile Puşcaş spunea într-un interviu că această brânză este un produs tradiţional românesc, cunoscut şi recunoscut în UE. Eu personal mărturisesc că habar nu aveam că există un asemenea sortiment de brânză. Cică se găseşte în magazine … Pe on-line se vinde la aproape 220 – 250 RON pe kg.

branza_nasal_pret

Cică ar fi un soi de Camembert. Sigur, nu cred că este român să nu fi auzit de celebra brânză franţuzească, dar am serioase dubii că sunt mulţi care au auzit de Năsal. De brânza Năsal …

Mai este şi o chestiune de preţ. Cine are bani să cumpere o brânză deosebită cred că preferă Camembert, care costă aproximativ jumătate cât brânza Năsal:

branza_camembert_pret

Dar, desigur, românii sunt proşti că nu cumpără o brânză românească mai scumpă şi preferă branzeturile franţuzeşti, mai ieftine. Cât de lipsit de tact să fii, tu Napolact, să declari aşa ceva?

Un comentariu la “consumatorul roman este prost

 1. Adrian a comentat:

  ” Brevibacterium linens is ubiquitously present on the human skin, where it causes foot odor. The same bacterium is also employed to ferment several cheeses such as Limburger, Port-du-Salut and Năsal. Its smell also attracts mosquitoes. ”

  Deci clar nu cumparam oricum 🙂

  Cat despre Napolact ( care oricum nu mai este firma romaneasca pentru ca e sub patronaj elvetian…sau danez…ma rog n-are importanta ) pur si simplu se inscrie in acelasi cerc de firme “romanesti” care ne vand produse mai scumpe ca alea din Franta. Mai sunt si cativa fabricanti de mezeluri in cercul asta. Au inteles de fapt cum sta treaba la romani. Romanului daca-i vinzi ceva la suprapret, iti va da mai usor banii ( cine are evident ), pentru ca e cu “inima impacata” ca a luat ceva de “calitate”…cu miros de picioare dupa cum ne spune wiki…dar de calitate 🙂

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.