comparatie plagiat teza victor ponta

Luni, 2 Iulie 2012 | 0 Comentarii

Presupusul plagiat al lui Victor Ponta este mediatizat şi analizat pe toate feţele, în special pe televiziunile turnătorului dovedit Felix. Din păcate nu am documentul original, dar am găsit o comparaţie făcută de oamenii lui Funeriu. Unde am găsit documentul ? Chiar pe site-ul TVR Info

[scribd id=98749010 key=key-1ycywh2nv197pch85lkn mode=list]

Toţi îşi dau cu părerea, toţi ştiu ce s-a făcut şi toţi se pricep să analizeze. O comisie CNATDCU a analizat şi a dat o decizie. A fost prima teză de doctorat analizată de la înfiiţarea comisiei în 2011. După cum am spus, nu am documentele în format original pentru a le putea compara, aşa cum a fost în cazul de plagiat a lui Ioan Mang. Acolo lucrurile au fost foarte clare, documentele fiind disponibile pe Internet.

Nu ştiu dacă în domeniul dreptului o teză de doctorat întitulată “Curtea Penală Internaţionlă, Istorie şi Realitate” este în regulă din punct de vedere al potenţialului aport la ştiinţă posibil a fi adus de doctorand. În domeniul tehnic, subiecte comparabile ar putea fi “Televizorul, istorie şi realitate”, “Bicicleta, istorie şi realitate” sau “Clorura de calciu, istorie şi realitate”. Nu cred că asemenea subiecte pot fi acceptate vreodată pentru o teză de doctorat. Ce ai putea să aduci nou dacă te ocupi de trecut?

Nu că aş vrea să abat atenţia de la adevăratele probleme ale ţării, dar în cazul Ioan Mang, cum mai stă treaba? Sau atâta timp cât nu-l mai deranjează pe Băsescu, e în regulă?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.