comision la plata cu cardul

Marţi, 5 Martie 2013 | 4 Comentarii

Vă mai amintiţi când întrebam dacă se va ajunge şi în România să plătim mai mult dacă achităm cu cardul? Uite că s-a întâmplat:

comision_card

Şi suma este relativ mare – 4%, mult mai mult decât comisionul reţinut de bancă de la comerciant pentru accesarea sistemului de plată on-line. Până la urmă e o mare ţeapă, firma vânzând mai scump produsele plătite cu cardul.

Uite aşa, o chestie foarte deşteaptă se poate transforma într-un eşec. Şi ajung să dau dreptate celor care se reped ca ulii spre bancomate în ziua de salariu. Motivaţia acum e alta, dar cu acest sistem numărul celor care vor scoate banii cash de la bancomat în ziua de salariu, va creşte.

4 comentarii la “comision la plata cu cardul

 1. AvatarSorin Chihaia a comentat:

  Mai nou imi ia comision si daca fac o interogare sold la banca de provenienta. Ca sa nu mai spun ca cei de la banca ma streseaza cu telefoane de 2 ori pe saptamana ca sa-mi prezinte o asigurare de viata in caz de evenimente neplacute “ca ar avea ei nu stiu ce parteneriat cu nu stiu care firma de asigurari”. Mai pe scurt: daca nu vor fi evenimente neplacute atunci voi pompa bani la ei degeaba. Iar tipa de la celalat fir era chiar foarte insistenta de prezentarea pachetului desi eu nu eram interesat. Deja le stiu numarul, nici nu le mai raspund.

  Răspunde
 2. Avatargabi a comentat:

  da, se intampla peste tot… vezi ca daca nu raspunzi vor continua…

  apropo, la mine a aparut recent o asigurare personala in caz de accident cu masina, ce vine impreuna cu tichetele de masa… SODEXO…

  PS: oare cat de asigurati vom fi peste 10 ani?

  Răspunde
 3. AvatarMihai a comentat:

  Hai sa facem abstractie de faptul ca lumea comenteaza pe langa, … dar nu inteleg nici postul in sine. Pe cardul carei banci a aparut acest comision ? Ce fel de card era ? In contractul cu banca s-a stipulat pe ce tip de tranzactie cat este comisionul ?
  Am un sentiment ca acest post e chiar de omrau. ‘Da rau de tot.

  Nu. Nu sunt BANCA. De nici un fel. Nici rude nu am la banca.

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Nu are treaba banca. Comisionul este perceput de comerciant. Inainte de a spune prostii, nu e mai civilizat sa intrebi? Daca ai fi citit postul care avea link in acest articol ai fi inteles ca banca nu e implicata in proces ..

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.