combinaţia fatală dintre frumuseţe şi prostie

Joi, 19 Februarie 2015 | 1 Comentariu

Olivia Steer, nevasta lui Andi Moisescu, mamă a doi copii şi soră a unei femei care murit de cancer, spune nişte lucruri absolut fantastice, legate de combinaţia dintre mercur şi aluminiu care există în vaccinuri.

O mamă care îşi iubeşte copilul are în mod obligatoriu lapte. Nu există mamă care să nu aibă lapte. Extinzând raţionamentul lui Olivia Steer, şi un tată care îşi iubeşte copilul ajunge să dea lapte. Deci nu e nici o problemă cu alăptarea în cuplurile de homosexuali. Aşteptăm o carte cu instrucţiuni în acest sens.

Şi cu Hepatita B are o problemă doamna, ea nu crede în virusuri. E clar că lumea conspiră şi ea a descoperit că autismul se datorează vaccinurilor.

Vă daţi seama că un asemenea specimen apare pe posturi TV şi emite păreri şi sunt oameni care se iau după ea? Andi, adun-o tată de pe drumuri, are nevoie de ajutor medical specializat. Urgent!

Un comentariu la “combinaţia fatală dintre frumuseţe şi prostie

  1. AvatarAna a comentat:

    Ati fost total la partea cu alaptarea, merci. Am ras copios, desi e de plans.
    Tipa asta ar trebui legata, si barbat-su, prin faptul ca prin asociere ii face un nume, dat afara si scos de pe sticla. Sunt un pericol social.
    Stiati ca peritonita nu este o urgenta medicala? chirurgicala nici pomeneala. Te tratezi cu ceai de iarba. Try it at home, I hope she does.

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.