colectia de chiloti primavara-vara

Marţi, 5 Martie 2013 | 2 Comentarii

Aflându-mă ieri, cu totul întâmplător şi neplanificat, într-un centru comercial din oraşul cu cea mare suprafaţă de spaţii comerciale pe cap de locuitor din România, văd o grămadă organizată. Cineva întreabă: “Ce se întâmplă de e lumea adunată ca la accident?”

Era Bote, Cătălin Botezatu cu ai săi chiloţi, cu o prezentare de “modă”. Nu am înţeles niciodată ce anume poate fi creativ în fabricarea unui chilot şi cam la ce pot ajuta nişte chiloţi foarte interesanţi atâta timp cât îi porţi pe sub un pantalon. Sigur, se poate întâmpla – băiat fiind (fiindcă Bote e specializat pe chiloţi bărbăteşti), să îi vadă şi o fată. Cu toate că nu cred că timpul de vizionare e prea mare, având în vedere că acţiunea principală se petrece fără chiloţi. Viaţa unui chilot pendulează între maşina de spălat, uscător, dulap şi sub un pantalon. La unii, câteodată, mai zăbovesc şi sub pat. În fine …

Bote a fost păzit de nişte angajaţi ai unei firme de pază – îi vedeţi în poze. El a dat şi autografe pe o carte a sa. Cartea se vindea şi sub formă de audiobook, asta în cazul în care, în maşină, îţi doreşti să-i asculţi vocea suavă.

catalin botezatu da autografe

catalin botezatu pazit

Nu vreau să comentez în nici un fel înclinaţiile sexuale ale “creatorului”, însă tot întâmplarea a făcut să ne intersectăm, prin 1996 fix în 1999, în Predeal, la un restaurant. Atunci era însoţit de 3 bărbaţi – 2 păreau paznici, cu al treilea se ţinea de mână. Şi mâncau, râdeau, se distrau … Atunci însă era prea puţin cunoscut. Nu, nu l-am confundat!

2 comentarii la “colectia de chiloti primavara-vara

  1. gabi a comentat:

    pai si gashka din planul secund, stanga, doar nu au venit neinsotiti… “— Copii, copii, copii! Veniti la tata sa va laie!”

    Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.