cine pleaca la consiliul european

Miercuri, 27 Iunie 2012 | 0 Comentarii

Scandal, mare scandal, cu cine pleacă la Bruxelles la Consiliul European. Băsescu i-a rugat pe cei numiţi de el şi decoraţi tot de el de la Curtea Constituţională (Augustin Zegrean fiind preşedintele CCR) să bage o hotărâre mică în acest sens. El este Augustin Zegrean:

augustin_zegrean

Ce e greşit în toată ciorba asta ? La Consiliul European participă persoane care sunt prim miniştri în ţările lor ? De ce ? Fiindcă se discută măsuri economice şi implementarea lor ţine de guverne şi parţial de parlamente. Din partea Germaniei vine cancelarul (prim ministru), din Franţa vine preşedintele (din cauză că în Franţa preşedintele este şi şeful guvernului), din Italia vine primul ministru, etc. Verificaţi în poza de mai jos, făcută după Consiliul European din martie 2010:

poza_familie_consiliul_europei

Pe vremea guvernelor PDL, Băsescu a făcut preş cu toţi miniştri, inclusiv cu primul ministru şi mergea în locuri unde nu avea ce căuta. Şi nu avea nimeni nimic împotrivă.

De ce nu merge Băsescu vizite oficiale în ţări străine? De ce nu vin la Bucureşti preşedinţi de ţări străine? Faceţi un sumar al preşedinţilor de ţări care au vizitat România pe timpul lui Băsescu precum şi unul cu vizitele oficiale în care a fost invitat Băsescu. Veţi avea o surpriză!

Distractiv: Urmăriţi cum Sarkozy stă pe vârfuri ca să pară mai înalt în poză. Pe vremea lui Franţa a luat nişte măsuri deştepte de stimulare a economiei.

Actualizare 28 Iunie 2012 – ora 13:20

Se pare că Traian Băsescu a rămas la sol, Victor Ponta fiind deja ajuns în capitala Belgiei.

basescu_nu_a_plecat

Cât de spălat pe creier să fii ca să spui aşa ceva:

spalati_pe_creier_01

Eu ştiu că sunt unii plătiţi să scrie comentarii pe forum-uri, dar chiar aşa? Şi mai găseşti o altă mulţime care te aprobă …

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.