cine conduce România

Sâmbătă, 7 Martie 2015 | 0 Comentarii

Sunt convins că majoritatea oamenilor care trăiesc în această ţară şi ştiu cum îl cheamă pe preşedinte, care este moneda naţională şi că Ceauşescu e mort din 89, au o curiozitate legată de modul în care este condusă ţara. Uite că am aflat, ne spune madam Monica, europalamentar român, preşedinte de partid M10 lansat pe orbită ieri, 1 martie.

Poftim, luaţi:

Macovei a calificat drept ”inacceptabilă” numirea şefului SRI, Eduard Hellvig, fără consultarea partenerilor din NATO, în condiţiile în care parteneriatul strategic cu SUA este esenţial pentru România.

”Înţeleg că partenerii noştri din NATO nu au fost consultaţi la această numire şi consider acest lucru inacceptabil, pentru că suntem într-un parteneriat şi mai ales parteneriatul strategic cu SUA este esenţial pentru România, astăzi, când suntem la graniţa cu un război, în care Rusia continuă agresiunea armată în Ucraina şi în care, la Kremlin, s-a comis un nou asasinat politic”, a subliniat aceasta.

Sigur, nu poţi pune prea mare preţ pe spusele unui personaj care are vădite probleme (de genul “votaţi visul”), dar un sâmbure de adevăr trebuie să fie şi în aceste cuvinte, mai ales că există o mare probabilitate ca ele să-i fi fost disctate de cineva.

sri-fbi-hellvig

Later edit:

Aşa a fost la “lansare”:

Sursa: mediafax.ro

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.