ces 2014

Marţi, 7 Ianuarie 2014 | 4 Comentarii

Astăzi este prima zi de desfăşurare a CES 2014, Consumer Electronics Show. Locaţia este Las Vegas, SUA. Printre cei care vor adresa keynote addresses se află persoane care, prin deciziile lor, pot influenţa semnificativ piaţa de telecomunicaţii, cu tot ceea ce înseamnă asta. Pornind de la standarde şi terminând cu echipamente. Se remarcă Marissa Mayer – “Yahoo! CEO, president and director”, Kazuo Hirai – “President and CEO of Sony Corporation”, John Chambers – “Cisco Chairman and Chief Executive Officer”.

ces-2014

Demn de menţionat sunt şi alţii, printre care Paul E. Jacobs – “Chairman and CEO” la Qualcomm, Hans Vestberg – “President and CEO” la Ericsson Group. Titulaturile au fost preluate exact ca pe site (există probabil motive pentru care unii preferă să li se spună CEO şi alţii Chief Executive Officer, cu toate că ambele au aceeaşi semnificaţie).

În zilele următoare vor apărea şi înregistrări video de la expoziţie, cu prezentările de noi dispozitive. Să vedem cu ce ne mai surprind producătorii de telefoane mobile şi tablete.

Un film cu telefonul Asus Zen Phone 5, prezentat în premieră la CES 2014, a apărut acum câteva minute. Watch it:

O statistică a participanţilor la CES 2013 poate fi consultată aici:

2013 International CES® Attendee Audit Summary

Interesant de studiat care sunt ţările care dau tonul în tehnologie.

CES este marcă înregistrată a Consumer Electronics Association (CEA).

4 comentarii la “ces 2014

  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Un clip în care face publicitate la câteva produse pentru care a afişat numele pe ecran. Am văzut câteva review-uri dar nu m-au dat pe spate.

 1. AvatarRares a comentat:

  Yahoo! a facut o miscare foarte importanta prin achizitionarea Aviate si implicit a launcher-ului lor pentru terminalele mobile ce ruleaza Android care promite sa simplifice foarte mult modul in care interactionam cu telefoanele mobile, ele adaptandu-se la nevoile noastre de acum in colo si nu invers. Sincer sa fiu imi place foarte mult acest launcher dupa ce l-am testat in jur de o luna si o sa continui sa il folosesc.
  Se pare ca Yahoo! au realizat ca este momentul sa intre si ei in jocul “portabilitatii” (venind direct din curtea Google, Marissa Mayer cred ca stie cel mai bine) si ca nu mai e de ajuns sa ai doar un client de email si un motor de cautare. Sa ne asteptam oare si la un sistem de operare proprietar de la ei in viitor?

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Mail-ul de la Yahoo şi ambele interfeţe – desktop şi mobil, sunt nişte mizerii imposibile. Dacă nu lucrează mai mult la astea, de pomană aruncă bani pe diverse firme de apartament. Nu mai spun de faza cu viruşii distribuiţi pe Ymail acum 2 zile şi de faptul că majoritatea mesajelor SPAM din lumea asta provin din serverele Yahoo. Deci are probleme de rezolvat Marissa …

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.