celor care se bucura

Vineri, 8 August 2014 | 3 Comentarii

Văd o mulţine de reacţii de genul “10 ani, securistule otrăvit!”, “Varane sa te vedem cu bratari la maini.”, “Ce ma bucur 🙂 Se pare ca nu e totul pierdut in tara asta, justitia incepe sa-si faca datoria…”, “niciunul n-a produs atat rau cat a produs soparla asta toxica. sper sa putrezeasca la inchisoare”, etc. Sigur, Dan Voiculescu a fost condamndat cu executare, terenurile şi sediul Antena 3 se află sub sechestru pentru recuperarea prejudiciului.

Voiculescu face parte dintr-un grup, el nu este singur. În spatele lui se află oameni, este conectat cu multe personaje din multe instituţii. Unele din aceste instituţii sunt dintre cele care lucrează discret. Mai sunt şi alte tabere, de acelaşi calibru sau poate mai puternice. Tabere care lucrează mai discret … asta e diferenţa, discret.

compas

Totul nu este decât circ ieftin, România va fi în continuare supusă la perversiuni fiscale şi legislative, se va fura în continuare de la stat, se va face evaziune fiscală.

Voiculescu a avut gura un pic cam mare şi spurcată, şi a deranjat alte grupuri care fură. I-a pus pe Gâdea şi turma de la Antena 3 să se ia de cine nu trebuie. Şi povestea cu Mircea Băsescu a fost gândită de un asemenea grup.

Vă mai aduceţi aminte de privatizarea CFR? Mai ştiţi de un domn, Gruia Stoica? Vă aduceţi aminte că omul a fost extrem de discret, până într-o zi în care a apărut la televizor. Ei, a doua zi era la puşcărie. Pentru că la televizor a spus lucruri care au deranjat alte tabere.

Nu vă bucuraţi degeaba pentru că nu se va schimba nimic!

3 comentarii la “celor care se bucura

 1. AvatarTemp a comentat:

  Asta stie oricine … dar oricum mai bine …. cel putin se mananca intre ei …

  Chiar era nevoie de aluzia subtila la illuminati? … pe bune?

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Daca te uiti 5 minute la B1 iti dai seama ca nu chiar toata lumea stie … asa cum spui tu.

 2. AvatarAdrian a comentat:

  E o bucurie tampa a unor oameni care nu inteleg ca de fapt e o lupta intre niste grupari cu radacini in fosta securitate. Justitie? Cine crede asta e un mare naiv si-si merita soarta de spalat pe creier.

  Problema e insa alta…si anume ca viitorul nostru suna din ce in ce mai gri. Cei ce refuza sa se adapteze la acest sistem vor fi inghititi. Istoria se repeta.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.