ceasul lui Ponta

Luni, 15 Iunie 2015 | 1 Comentariu

Lumea e atentă la detalii, lucru care nu este neapărat rău. De data asta l-au analizat pe Ponta, mai precis ceasul pe care îl purta acesta la mână la o şedinţă de guvern. Şi au rezultat nişte fotografii şi … nişte preţuri.

ceas-ponta-1

ceas-ponta-3

ceas-ponta-2

Ăsta ar fi modelul, zic unii cunoscători, cu toate că eu observ câteva mici diferenţe. Se prea poate ca ceasul lui Ponta să fie un fake de 100 de lei, pus intenţionat drept capcană pentru fraieri. Şi sunt aproape sigur că aşa este, pentru a abate atenţia de la lucruri cu adevărat importante.

Normal, duşmanii se întreabă dacă e trecut în declaraţia de avere. Apropos, dacă împrumut un ceas de 100.000 de dolari de la o firmă specializată, pentru un eveniment la care vreau să epatez, trebuie să explic cuiva chestia asta?

Later edit:

Unii români au găsit şi modelul de ceas purtat de Ponta. Ar fi aşa:

http://adnan.info/4sale/Watches/GP/P7290482.JPG

ceas-ponta

Un comentariu la “ceasul lui Ponta

  1. AvatarPaul a comentat:

    Din ce pare, e alt ceas. Ponta are ceas cu cifre arabe, alungirea pe langa curea e altfel iar la secundarul mic e marcat din 2 in 2 (10,12,2,4,6,8,10). Ceasuri fake se gasesc pe toate drumurile (in bazar sunt Vacheron Constantin, modele identice cu originalul, chiar sunt suflate cu aur si au curea de piele la 1-200ron).
    Nu cred ca e o rusine ca om important sa ai ceas de mii/zeci de mii de euro (cum ar fi sa poarte Tiriac Q&Q), rusine e sa il ai din bani nejustificati.

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.