ce vrea teroristu’

Marţi, 22 Martie 2016 | 0 Comentarii

O grămadă de atentate sinucigaşe din ultimii zeci de ani au avut ca iniţiatori şi executanţi cetăţeni musulmani. Eu nu am auzit despre un atentat făcut de un atentator sinucigaş ortodox, catolic, sau evreu. Şi probabil că dacă sunt excepţii, sunt doar ca să confirme regula. De unde şi ideea că atentatele au ca bază credinţa, religia.

Teroristu’ are ca scop nu neapărat provocarea de victime – bune şi alea, ci aducerea în presă, pe micul ecran, a evenimentului. Evenimentul stârneşte panică, cu atât mai mare cu cât televiziunile ţin titlurile mai mult timp.

Dacă televiziunile nu ar transmite nimic de la un asemenea eveniment – ar da ştirea 20 de secunde şi atât, atentatorul nu ar mai avea nici o motivaţie. Încercaţi să vă imaginaţi teroriştii adunaţi prin cartierele mărginaşe din Paris cum se uită ei pe televiziuni şi jubilează: “Ai văzut, Muhadad, ce tare a fost colegu’ Abdul?” Şi imaginaţi-vă că motivaţia lor este cu atât mai mare cu cât ştirile stau mai mult pe ecrane. Şi pe Facebook, şi oriunde se uită păgânii …

atentate-bruxelles-2016

E un fenomen în avalanşă, care nu va putea fi oprit cu mijloace clasice. Pentru că Europa a fost invadată de cetăţeni musulmani, chipurile refugiaţi. Refugiaţi care dispuneau de zeci de mii de dolari, aveau telefoane de ultimă generaţie şi se orientau cu Google Maps.

Şi o poză cu teroriştii:

teroristi-sinucigasi-2016

Poza poate fi intitulată: “Terorişti cu bombe în cărucioare”. Glumim, dar acolo au fost kilograme serioase explozibil şi, după cum spun unii şi alţii, lucrurile astea se pot repeta oricând pentru că bombele sunt confecţionate artizanal, într-un apartament de bloc. Iar informaţii despre cum se fabrică o bombă se găsesc cautând cu Google. Atât de simplu.

Observaţi pe mânuţele lor stângi, cum stau detonatoarele … băgate în nişte mănuşi.

Update 20160323: Sinucigaşii din aeroport erau fraţi (Khalid şi Brahim el-Bakraoui) şi erau în “atenţia” poliţiei belgiene de mai mult timp. Aşa de atentă era poliţia că Ăştia au făcut fix ceea ce au vrut. Şi fraierul cu bască de lângă ei este producătorul bombelor.

Update 20160323: Poliţia din Belgia despre terorişti: “Sunt prieteni cu ăia care au făcut atentatele din Paris, ăla gras o ține pe-aia mică a lu’ Abdulah, ălălalt e cumătru lu’ Hassan Jihadistu … Îi știm, frate, îi știm bine de tot, mai veneau pe la noi pe la sediu să vândă de-astea, curele, cămăși, portofele de piele … le dădeau ieftin.”

Sursa: skynews.com

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.