ce gasesti aici

În principiu, tot ce găseşti aici este rezultatul propriilor trăiri, a experiențelor personale. Privind în jur, simt cateodată nevoia să comunic și celorlalți ce părere am despre un anumit lucru sau întamplare. În general, cam tot ce apare are o legatură cu mediul on-line.

Veți găsi aici permanent postări noi. Actualitatea comentată va fi parte din conținut. Dacă cineva încearcă să păcălească lumea (în mediul on-line dar și în viața reală) atunci va fi client sigur pe acest blog. Dacă perseverează, poate considera că s-a abonat aici. Deci dacă vreți să fiți informați cu ultimele fapte de arme ale țeparilor, aici le gasiți. Totul se face documentat, cu dovezi, argumentat tehnic și logic. Dacă țeparii doresc să comenteze aici, ei sunt bineveniți dar trebuie să o facă civilizat, argumentat.

Cât de des scriu? Bună întrebarea, sunt zile în care vor apărea două sau mai multe postări, iar unele, cât mai puține sper, în care va apărea unul singur sau chiar nici unul. Sunt însă subiecte care nu expiră niciodată, cantitatea de prostie analizată în ele fiind infinită. Vă las sa le descoperiți singuri.

Sigur, politica face parte din viața noastră. Nu fac politică, nu am fost, nu sunt și nu cred că voi face parte vreodată dintr-un partid politic în România. Pentru simplul motiv că partidele sunt formate din oameni și oamenii sunt schimbători. De aceea, dacă va apărea ceva legat de politică, va fi de regulă rezultatul legăturii dintre respectiva întâmplare și mediul on-line. Mai ales în campania electorală se găsesc subiecte savuroase – e păcat să le ratăm. Aleșii neamului și numiții lor sunt și ei clienți siguri. În special cei care – în mod evident, nu au nici o treabă cu meseria exercitată (deputat, senator, ministru, etc.). Cred că vă aduceți aminte de ginecologul pus ministru la comunicații și electronistul pus secretar de stat la sănătate. Nu avem încă actrițe de filme pentru adulți deputați, dar avem cântăreți și actori senatori, avem cantăreți de muzică ușoară consilieri la finanțe. În momentul în care voi intra în politică – fie ca și simpatizant al cuiva, voi închide blog-ul. Nu-mi plac oamenii cu două sau mai multe fețe. Iar dacă eşti de partea cuiva, nu mai poţi fi imparţial.

Dacă dorești ca adresa blog-ului tău să apară cu link în prima pagină, trebuie să trimiți un mesaj la rubrica Sugestii. Nu garantez însă că link-ul va apărea. Daca nu apare, nu trebuie să insiști – nu mi-a plăcut ce am văzut pe acel site. Dacă a apărut, bucură-te.

Textele de pe acest site sunt şi trebuie tratate ca un pamflet.

Dacă doriți să sugerați o temă, un subiect nou, o întamplare, etc., o puteți face la rubrica Sugestii.

Actualizat la 09 Ianuarie 2014