ce fumeaza voiculescu

Marţi, 29 Ianuarie 2013 | 1 Comentariu

E o întrebare desigur … deoarece mi se pare cu totul halucinant ceea ce declară dumnealui. Domnul Dan Voiculescu, senator fost senator, preşedinte de onoare al PC, a transmis câte ceva din puţul gândirii proprii. El cică nu s-a ascuns în spatele unor funcţii, el niciodată nu a încercat să păcălească justiţia. Ne spune că:

E trist dacă judecăm şi condamnăm fără probe. E trist pentru noi toţi. Eu m-am uitat în tot dosarul, nu există absolut nimic care să mă incrimineze cu absolut nimic.

Deci el s-a uitat în dosar şi a constatat stupefiat că nu există nici o probă care să-l incrimineze. Bun, nu era mai nimerit să ne comunice că el nu este vinovat cu nimic şi că nici dosarul nu are cum să îl incrimineze de ceva ce el ştie sigur că nu e vinovat? Paralela cu cazul Adrian Năstase e cel puţin nefericită. A uitat când, chiar el, Dan Voiculescu, şi-a dar demisia din Senat fix în momentul în care dosarul lui era în pronunţare la ICCJ?

Domnul Voiculescu ne mai spune că va supraveghea USL, să vadă dacă nu cumva există trădători printre ei:

Voi fi permanent atent la ce se întâmplă şi dacă voi vedea că oameni importanţi din USL au relaţii privilegiate de o formă sau alta cu membrii ai clanului Băsescu, pentru mine e un semn de alarmă că s-a întâmplat ceva. Niciodată nu am să fiu de acord să fraternizez cu Regimul Băsescu, cel care a făcut atâta rău României. Totul depinde de modul în care se va comporta TB. Dacă ne lasă să construim, nu vom avea nimic cu el.

Supraveghează şi ce face? Pune lingăii din trust să producă emisiuni la comandă, cu tunurile pe “trădători”? Jalnică democraţie …

Omul a mai spus ca USL va putea crea 1 milion de locuri de muncă în următorii 4 ani. Pentru o persoană legată de mediul privat şi care se presupune că ştie cum se face o afacere şi cum se angajează oamenii, mi se pare o declaraţie făcută sub influenţa unor substanţe chimice. Îmi vine greu să cred că un om de afaceri lucid poate să emită o asemenea aberaţie!

Deci, ce fumează?

Sursa: www.realitatea.net

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.