ce face okazii.ro de black friday

Joi, 21 Noiembrie 2013 | 2 Comentarii

După reclamele agresive ale celor de la tocmai.ro şi ţepador.ro, văd că s-au trezit şi cei de la okazii.ro cu reclame. Şi am auzit inclusiv pe radio o reclamă cu ei. Da, e nasol să vezi că la tine pe nişă intră agresiv nişte site-uri noi. În condiţiile în care tu până acum ai stat şi nu ai băgat bani în reclame pe radio şi TV şi te-ai concentrat mult pe SEO spam. În contextul ăsta, cei de la okazii.ro spun că vor avea promoţii fantastice de Black Friday:

okazii-black-friday

Că site-ul este optimizat SEO ştim, am văzut astea acum mai bine de un an:

okazii_cacat

okazii_muie

Credeţi că acum s-a rezolvat problema? Nu, au în continuare la ofertă:

okazii-oferta-la-cacat

Deci, cum oferă okazii.ro reduceri la produse pe care le vând alţii la ei pe site?

Update: Un articol foarte cald despre cum nişte infractori de pe okazii.ro au fost condamnaţi penal. Ce poate fi mai frumos de Black Friday?

Dan Florin Pucean a primit cea mai mare pedeapsă, fiind găsit vinovat de comiterea infracţiunilor de constituirea unui grup în vederea comiterii de infracţiuni, fraudă informatică în formă continuată şi înşelăciune în formă continuată, trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe durata unui termen de încercare de opt ani. Pentru săvârşirea aceloraşi infracţiuni, minorul Laurenţiu-Mihai R. s-a ales cu o pedeapsă de doi ani de închisoare, cu suspendare sub supraveghere pentru o perioadă de patru ani.

Radu Marian Tudor a fost condamnat la doi ani şi trei luni de închisoare, cu suspendare pentru cinci ani, iar Mădălin Ionel Dumitru, la doi ani şi zece luni, cu suspendare pe şapte ani. Gheorghe Niculae a fost condamnat la un an şi trei luni închisoare, cu suspendare sub supraveghere pe trei ani şi trei luni, pentru aderarea la un grup infracţional, complicitate la fraudă informatică în formă continuată şi complicitate la înşelăciune.

Ceilalţi doi inculpaţi – Cristache-Vasile Răducanu şi Ştefan-Gabriel Răducanu – au fost găsiţi vinovaţi de aderare la un grup infracţional şi complicitate la înşelăciune, primind fiecare un an şi jumătate de închisoare, pedeapsă condiţionată pe o perioadă de trei ani şi jumătate.

2 comentarii la “ce face okazii.ro de black friday

  1. AvatarMihu a comentat:

    Prea tare!Oricum am mai multa incredere sa cumpar ceva de pe okazii decat de pe tepador.Au sistemul de feedback al vanzatorului si conteaza mult.Is curios si eu cu reducerile astea…

    Răspunde
  2. AvatarGelu a comentat:

    🙂 de acord cu Mihu. Ma gandesc totusi ca black friday asta a fost la okazii nu din punctul de vedere al lor ca ei reduc preturile ci toti cei prezenti pe site reduc din preturi si asa o pun si ei de un black friday 🙂 ad-hoc

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.