catalina dobrean trimite spam

Luni, 1 Iunie 2015 | 0 Comentarii

Primesc un comentariu la unul dintre articole. El sună aşa:

Buna ziua,

Numele meu este Catalina Dobrean si lucrez ca freelancer pentru agentia de media online Promo-Logic. Urmaresc sa public pentru clientii nostri articole noi pe site-uri de calitate.

Aș dori să vă ofer o plată fixă pentru scrierea și publicarea unui articol pentru unul dintre clientii nostri pe http://omrau.ro/

Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra. Daca sunteti interesat va rog sa-mi spuneți și va voi oferi mai multe detalii. De asemenea, dacă dețineți alte site-uri, vă rog să imi trimiteți URL-urile lor, in vederea publicarii ulterioare a unui articol pe aceste site-uri.

Cu stima,
Catalina Dobrean
Media Account Manager
Promo Logic Media Service

Căutând în “media online” găsesc o mulţime de comentarii (mai precis About 1,310 results) ale acestui personaj, identice cu cel lăsat la mine.

catalina-dobrean-proasta

Au învăţat ei undeva că e important să ai link-uri cât mai multe spre site-ul tău, şi s-au pus pe trimis comentarii pe diverse site-uri “de calitate”. Cam cât de proşti? Atât de proşti!

Pe Catalina Dobrean o găsiţi aici. Cu fotografie cu tot, aşa cum e asta de mai jos:

catalina-dobrean

Eu zic să mergeţi la agenţia lor să plătiţi publicitate, eventual pe Facebook. Îşi mai iau şi ei un comision, dar se merită – publicitatea pe site-uri de calitate dar şi pe Facebook ajută mult.

P.S. Sunt celebră, scoate-mă de-aici. 🙂

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.