cât te costă încălzirea locuinţei

Joi, 28 Noiembrie 2013 | 2 Comentarii

La o conferinţă de presă de astăzi, Nicolae Havrileţ de la ANRE, a răspuns la întrebarea “Pe dumneavoastră cât vă costă încălzirea locuinţei?”. Şi ne-a comunicat că are o casă pe 3 (trei) nivele, cu 125mp pe nivel şi că iarna trecută a plătit 1.000 lei pe gaze naturale şi 1.000 lei pe lemne. Deci pentru tot sezonul, ca să se înţeleagă bine, da? Şi are o centrală pe gaze şi un termoşemineu “care arată foarte bine în sufragerie”, a comunicat el.

nicolae-havrilet-anre-costuri-incalzire

Omul stă pe undeva pe lângă Odorheiu Secuiesc, deci o zonă extrem de rece pe timp de iarnă. Dacă luăm în calcul 4 luni de iarnă pentru 2011-2012, ne iese că acest domn pedant a plătit 500 de lei pe o lună iarnă pentru a încălzi o casă de 375 de mp.

Concluzia este că trebuie să vindeţi apartamentele de 2 şi de 3 camere, de rahat, în care locuiţi şi să vă construiţi case pe 3 nivele, cu 125 mp pe nivel. Asta ca să vă coste încălzirea mult mai puţin decât plătiţi acum.

Ăştia ne cred proşti? Răspuns: “DA”

Declaraţia a fost făcută în cadrul celei de-a XXI-a editii a Conferinţelor Focus Energetic 2013.

2 comentarii la “cât te costă încălzirea locuinţei

    1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

      Posibil, daca alegi sa stai la 12 grade in casa … Daca insa tii 20-21 de grade, ma indoiesc ca iesi cu mai putin de 1200 de lei pe luna – vorbim de o casa pe 3 nivele, cu 125 mp pe nivel. Da, deci nu de un cotet!

      Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.