cât de tare îl controlezi

Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015 | 2 Comentarii

Apropos de Denisa, multă lume judecă oamenii după aparenţe. Valabil la toate nivelurile şi pentru toate tipurile de oameni. Nu intru în subiect prea tare, dar e bine de ştiut că sunt şi oameni care judecă sănătos. Sigur, trebuie să fii neapărat educat ca să poţi emite aşa ceva:

Monogamia este o un concept relativ nou, potrivit antropologilor. Nu am nimic impotriva relatiilor sexuale in afara familiei, nu mi-am inselat sotul niciodata deoarece sunt extrem de pretentioasa chiar si pentru one night stand, dar mi-am lasat sotul liber dintotdeauna. In schimb, am pretentia unei monogamii sociale. Fiind animale umane, cred ca ne dauneaza mai mult idei ca abstinenta sexuala, monogamia sexuala, dragostea la prima vedere, dragostea pana la adanci batraneti decat infidelitatea acceptata. Nici conceptul de monogamie sociala nu se potriveste tuturor cuplurilor casatorite, este nevoie de parteneri care sa fie pe aceeasi lungime de unda, maturi dpdv emotional, educati sexual mai ales cu privire la BTS, fara prejudecati de natura religioasa etc. Mie mi se potriveste acest concept, prefer un sot care sa vina relaxat acasa, cu doua ore mai tarziu, decat mai devreme si ursuz, consider ca sexul este o placere (sanatoasa pentru minte si corp) pe care nu am de ce sa i-o restrictionez persoanei pe care o iubesc.

singura-pe-plaja

E un comentariu la un articol, să zicem că-i anonim.

2 comentarii la “cât de tare îl controlezi

 1. AvatarSorin Chihaia a comentat:

  Un articol de top pot spune. Foarte rare sunt femeile care sa aibă o asemenea optică si cele care sunt îs pe cale de dispariţie. Libertatea individului intr-o relaţie, căsnicie, societate simplifică mult certurile, geloziile, violenţa şi nebunia. De-a lungul deceniilot sunt sigur ca e daca sa faci un sondaj rata divorturilor a crescut din aceasta sete de control. Majoritatea femeilor sunt disperate dupa control si daca nu-l au işi pierd echilibrul psihic. Dar nici gena masculina nu e departe de acest concept! Un foarte bun maestru tao spunea: “If you love a flower, don’t pick it up.
  Because if you pick it up it dies and it ceases to be what you love. So if you love a flower, let it be. Love is not about possession. Love is about appreciation.”

  Răspunde
 2. Avatarshareban a comentat:

  Ada Milea:
  “Tina Tina toleranta are bursa in Uganda
  Tina Tina toleranta are bursa in Uganda
  Si de acolo din Uganda ii scrie doamnei Smaranda
  Ca nu mai poate in Uganda
  Sa faca pe toleranta”
  Deci, i-ti permiti sa faci pe toleranta… sau nu.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.