cariile dentare se vindeca

Vineri, 25 Aprilie 2014 | 3 Comentarii

Un articol mai vechi mi-a revenit în minte, articol în care nişte oameni extraordinari spuneau că “bacteriilor le place laptele, carnea, peştele, alimente care nu sunt considerate vinovate pentru apariţia cariilor.”. Citind integral capodopera veţi afla că nu mai este necesar să vă spălaţi pe dinţi, şi în acelaşi timp vă vindecaţi cariile pe care le aveţi deja, totul printr-o alimentaţie sănătoasă. Carnea pe care o consumaţi trebuie să provină neapărat de la animale hrănite cu iarbă. Poza e nasoală, dar trebuia ceva care să conţină măcar o carie.

carie-dentara

Deci medicii stomatologi vor închide cabinetele, facultăţile de medicină vor desfiinţa specializarea stomatologie şi toată lumea va avea dinţii sănătoşi şi frumoşi, doar mâncând “sănătos”. Aveam o programare la stomatolog pentru săptămâna viitoare şi mă gândesc să o anulez.

cum-sa-vindeci-cariile-dentare

Articolul integral aici.

3 comentarii la “cariile dentare se vindeca

 1. gabi a comentat:

  Am o banuiala asupra vinovatiei ingredientelor folosite in diversele tipurile de pasta de dinti ce ar trebui sa ne protejeze 24h, cica…

  De ce nu putem desface cutiile pentru a observa ce culoare are banda de pe partea de jos a tubului (negru, rosu, albastru, verde)? Observ de asemenea ca pretul este mult mai mare cele banale (prelucrate cu ingrediente active din plante) si, chiar daca putine, se pot desface usor.

  IN mod regulat ne distrugem dintii si NU NE DAM SEAMA ca o facem cu mana noastra. Aveti grija ce bagati in gura de 3 ori pe zi!

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 2. Adrian a comentat:

  @Gabi: chestia cu negru, rosu, albastru verde e o prostie mare cat Casa Poporului. Culorile respective sunt folosite de masinile industriale ( respectiv senzorii care scaneaza suprafata ) pentru a transmite masinii semnalul de taiere.
  Respectivele culori se numesc “Eye Marks” si sunt ceva comun in industrial design….n-au absolut nimic de a face cu continutul tubului/cutiei etc… Astea sunt legende urbane.
  Exemplu de functionare: https://www.youtube.com/watch?v=Vl9xyVPG7cA

  PS: imi cer scuze pentru devierea de la subiect, insa cred ca e cazul sa incetam propagarea de informatii in sfera teoriei conspiratiei pe internet.

  Cat despre “vindecatorii de carii BIO” … si altii de acest gen…abia astept ziua cand asemenea reclame pe internet nu vor fi doar interzise..ci si cei care promoveaza asemenea tepe sa suporte si consecinte legale ( visez evident …) .

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. gabi a comentat:

   oricum ar fi (e ciudata folosirea doar a acestor culori)… putem folosi doar bicarbonat cu sare … IEFTIN si natural… sau orice pasta fara SLS (parca cu aloe inghetata era)… sau putem freca dintii cu carbune praf (cum? inca nu am incercat, urmeaza)

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.