când tester-ul Orange este prost

Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 | 0 Comentarii

Orange are un program numit “Smartphone tester” în care trimite diverse telefoane de ultimă generaţie spre nişte băieţi presupuşi calificaţi care trebuie să le testeze. Şi le testează dar trebuie să scrie nişte comentarii pro şi contra, comentarii care ajung chiar pe paginile site-ului Orange. Aşa ceva:

orange-smartphone-tester-marius-cretin

Acum lucrurile sunt extrem de interesante, pentru că presupun că un “specialist Orange” citeşte ce scriu aceşti frumoşi care au fost selectaţi. Dacă tu la Contra spui nişte lucruri care se găsesc în specificaţii:

Ce am vazut e ca bateria nu se poate inlocui si difuzoarele nu sunt stereo.

înseamnă că eşti un trist care, din punctul meu de vedere, nu te calificai nici macar ca Orange să îţi vândă la fidelizare aşa un telefon. Puteai scrie că bateria ţine 12 ore la o utilizare intensă, de exemplu. Şi încă o prostie:

Accesarea aplicatiilor si a retelelor sociale (Messenger, Viber, Facebook, WhatsApp) ruleaza exceptional, cu o viteza foarte mare. Nu ai timp sa scrii ca si primesti raspunsul.

Gen – nici nu ai terminat de scris un mesaj, nu spun că nici nu ai apucat să dai Send că interlocutorul ţi-a şi răspuns, fără măcar să fi primit mesajul tău.

Alta, mai tare:

E-mailurile se trimit si se primesc foarte, foarte usor datorita accesului la internet HTMLS si apar imediat pe ecran, ca si SMS -urile de altfel.

Ce-i aia HTMLS fraţilor? Şi unde anume ai vrea tu să fie afişate Email-urile dacă nu pe ecran?

Bun tester. Mai aveţi din ăştia selectaţi în program? Repet, nu e doar vina tristului care a scris despre un smartphone de top – e prost şi nu are nicicum experienţă, e şi vina Orange că a publicat mizeria.

mihai-smartphone-tester-orange

Mihai, tester, eşti dobitoc!

P.S. Acum am observat începutul absolut bestial al acestui “review”: “De fiecare data tot ii mai gasesc cate o functionalitate care mi se pare.”. Pe bune, cum îi găsiţi şi cum îi alegeţi? Cineva îmi spunea că îi luaţi după traficul de pe site-urile personale. Cum lumea e din ce în ce mai needucată, ca să nu spun proastă, şi articolele scrise de ăştia selectaţii sunt la fel, ele adresându-se acestui tip de public. Orange, faceţi cumva şi găsiţi unii cum trebuie, pentru că autorul articolelor pentru cocălari va scrie despre telefon şi fără să îi daţi unul să butoneze. Sau dacă vreţi totuşi aşa un sistem, daţi doar 80% din telefoane în teste la trişti din ăştia, şi găsiţi nişte oameni care să le trimită ce să scrie – la ăştia le daţi telefoanele moca. Pariu că o să meargă mai bine vânzările.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.