cand reclamele mint

Marţi, 15 Mai 2012 | 2 Comentarii

O reclamă agresivă la Vodafone, prezentă pe web dar şi pe reclame audio, ne spune cât de generoşi sunt ei. Reclama pe web arată aşa:

reclama_mincinoasa_vodafone

Pe site-ul companiei găsim la oferta TOTAL 5 următoarele:

reclama_mincinoasa_vodafone_site

Diferenţele dintre cele două oferte – ambele cu denumirea comercială TOTAL 5, sunt evidente. Ce să creadă un potenţial client ?

2 comentarii la “cand reclamele mint

 1. AvatarGeorge a comentat:

  Fa o diferenta intre oferta regionala si oferta nationala. Oferta regionala daca dai click pe banner te vad duce unde trebuie. Daca esti din acea regiune(esti targetat prin ip) beneficiezi de ceea ce scrie in banner. Scoate articolul pana nu te vede departamentul de legal al companiei si te da in judecata pt ceea ce faci tu pe acest blog.

  Răspunde
 2. Avataromrau.ro Post author a comentat:

  @George – Scrie mic si negru “Valabile doar in judetul tau”. Ce inseamna asta, ca nu am priceput ? Daca eu am dat click acolo si am ajuns la oferta pe care o ai in post, unde e problema ? A, problema e ca cei care produc reclamele o fac de asa maniera incat sa fie cat mai neclare si … cat mai atractive cu putinta.

  Repet intrebarea “Ce sa creada un potential client ?”

  Tu daca iti imaginezi ca un astfel de articol – la modul cum arata si cum este conceput el – poate fi folosit in instanta, inseamna ca mai ai de studiat un pic de legislatie.

  Si inca o chestiune: gogoasa apare pe audio. Acolo cum te mai targheteaza? Daca asculti pe radio reclama lor si intri pe site, o sa vezi ca de fapt ce ai auzit la radio e cu totul altceva.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.