când nu merge presa scrisă

Vineri, 6 Decembrie 2013 | 3 Comentarii

Astăzi va apărea ultimul număr tipărit din ProSport. Publicaţia este din imperiul media controlat de Adrian Sârbu, fost la ProTV. Anunţul nu face decăt să confirme faptul că on-line-ul a omorât presa scrisă. E o chestiune de timp până când toate publicaţiile tipărite vor dispărea, şi odată cu ele şi bibliotecile.

prosport-ultima-coperta

Normal că pentru a supravieţui, trebuie să te concentrezi mult mai mult pe on-line, asta dacă vrei să mai ai bani de salarii la sfârşit de lună. O altă publicaţie a simţit asta demult, şi s-a adaptat. Şi bagă reclame la greu, reclame care duc spre nişte site-uri mai mult sau mai puţin dubioase. Un exemplu mai jos:

click-reclame-site-uri-teapa

Site-ul prezintă o metodă prin care poţi slăbi instant, fără nici un efort, fără să manânci diferit, fără să îţi schimbi regimul de viaţă:

site-teapa-cafea-verde-sarlatani

Dacă bagi şi un film cu şarlatanul doctor şef, eşti mult mai credibil. Problema e că explicaţiile din text sunt uşor aberante, şi cad toate argumentele la o analiză seriosă.

teapa-explicatii-cafea-verde

Deci cafeua verde conţine de 3 ori mai multă CGA (ce-o fi aia?), deci e mult mai eficientă decât cafeaua prăjită. Adică eu dacă beau de 3 ori mai multă cafea obişnuită slăbesc?

Nu e mult de comentat, ideea e că profitând de lipsa de educaţie a publicului se dezvoltă afaceri uriaşe de prostit fraierii, afaceri la care şi presa on-line (fostă presa scrisă) dă o mână consistentă de ajutor, în condiţiile în care foamea de bani este uriaşă.

Ca să vă destindeţi, priviţi-o pe Diana cum face ea reclamă la ţeapa cu cetona de zmeură. Ea avea o problemă cu stima de sine, nu era sigură cu bărbaţii şi a dat o şansă acestui produs.

După ce că are un text de rahat, trebuie să-l citească … şi tot se încurcă. Ha, ha, ha…

3 comentarii la “când nu merge presa scrisă

 1. gabi a comentat:

  despre fata, cel mai probabil e una din doua: ori a primit 2,3 milioane sa citeasca rapid un text si sa fie cat mai naturala sau, a primit un batch consistent de “PASTILE”.
  Fiind o epidemie, zilnic ma minunez cum majoritatea, simptomatic bolnava, se indreapta spre farmacii ca niste junkies, ptr o noua doza sau o noua recomandare. Chiar e pacat… si de reklame e plina lumea, ca doar nu pot fi doar farmacistii corupti singurii dealeri… prea mult, gata

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Iti dai seama ca unii au asa ceva in pat – de Diana spun, si o vad zilnic?

   Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.