când minţi ca o nesimţită

Joi, 22 Octombrie 2015 | 0 Comentarii

Când eşti extrem de slab dotat mintal te apucă vorbitul şi, ca o ţaţă comunală, te apuci şi debitezi tot felul de prostii. Printre care şi aceea că te-ai sacrificat pe altarul naţiunii şi, în loc să naşti – aşa cum era firesc, într-o vineri, ai născut sâmbătă, pentru că vineri ai avut treabă la serviciu. Adică ne explici că ai lucrat intens, pentru ca mai apoi să te uiţi în calendar şi să vezi că de fapt plodul l-ai născut într-o zi lucrătoare?

As vrea să clarific de la început un lucru, am născut luni, 12 iulie 2010. Cred însă că indiferent când au născut sau când nasc, dacă pot să o facă sau nu, femeile au dreptul de a participa la decizia publică cot la cot cu bărbații și au dreptul să fie respectate la locul de muncă, mai ales că efortul lor este de zece ori mai mare decât în cazul colegilor de gen masculin.

andreea-paul-nascut-luni-proasta

Toţi nenorociţii ăştia sunt o apă şi un pământ, o adunătură de hoţi şi derbedei care s-a dus la furat. Că nu îmi poate nimeni explica de ce te-ai duce deputat, senator, ministru sau în orice altă funcţie publică, pentru un salariu de 1.000 de euro pe lună. Ca să ce?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.