cand dispar analistii

Vineri, 6 Iunie 2014 | 0 Comentarii

Acum fix două zile B1TV anunţa că nu mai plăteşte analiştii şi părerologii care, zi de zi, tocau în studio. Şi tocau Ponta, Antonescu … mai precis tot ce nu e cu Băsescu. Adică exact şi fix invers decât Antena 3. Ei, acum Robert Nicolae Schengen Turcescu (cât de cretin să fii să nu fi înţeles nimic şi să păstrezi în nume Schengen?) ne anunţi că a pierdut un om din echipa redacţională:

E, probabil, ultimul an in care piata tv din Romania va mai avea atitea televiziuni de stiri. De la anul, vorba lui VVP, scapa cine poate. Nici generalistele nu se simt prea bine, dar inca o mai duc in ritmul asta un an-doi. Apoi vine alt dezastru. Si tot asa… Dupa cvasi-disparitia presei scrise urmeaza televiziunile. Scriu rindurile acestea cu tristete: azi am fost nevoit sa ma despart de un om de baza al emisiunii SSI. Nu e dintre cei pe care ii vedeti la tv. E un om din spatele camerelor, din echipa redactionala. Se duce dracu’ sandramaua media din Romania. O sa stam pe net ca anticomunistii in parcuri asteptind sa vina americanii/nemtii/ bulgarii sau, cine stie, rusii sa investeasca in mass-media. De ani de zile tot spun ca pentru consolidarea democratiei e nevoie de reglementari rapide in piata presei romanesti. Poate chiar de ajutoare de stat ( stati, nu dati cu parul, e doar o idee care merita, va spun sigur, macar o dezbatere!) sau de facilitati fiscale in stare sa repuna pe picioare institutiile media. Altminteri, aleluia! A se nota.

Omul e inventiv, propune să discutăm cum ar funcţiona televiziunile private cu ajutor de la stat. Adică să ia Turcescu bani de la stat, ca un bugetar. Eu ştiu dacă e bine, domnu’ chestor? Pardon, colonel?

b1tv-curve-manelisti

Nu vreţi voi să aduceţi curve şi manelişti în studio şi să-i plătiţi din banii pe care îi câştigaţi din afacerea pe care o rulaţi? Nu de alta dar aşa e la privat. Sigur, e greu când nu mai finanţează nimeni părerile tale şi altceva nu ştii să faci ca să-ţi câştigi existenţa.

Sursa: Facebook

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.