campanie antipiraterie

Miercuri, 31 Octombrie 2012 | 4 Comentarii

Din cauză că lucrurile merg foarte prost cu vânzările de software – asta după invazia de tablete şi dispozitive portabile cu Android, Microsoft s-a hotărât să facă ceva. Probabil că mai sunt şi alte firme din BSA care au griji similare (îmi vine în minte Adobe la acest moment). Aşa că au pus ei de o campanie prin care vor să aresteze pe unii care piratează.

Clipul îl puteţi vedea aici.

Discuţia e lungă, puteţi citi pe site mai multe informaţii. Halucinante mi se par concluziile “studiului independent” publicat pe site. Urmează să-l comentez, punct cu punct, cât de curând.

windows 8

Lansarea Windows 8 oare nu ajută?

Sursa foto: msn.com

4 comentarii la “campanie antipiraterie

 1. AvatarGelu a comentat:

  Campania încearcă descurajarea folosirii produselor piratate prin afirmații de genul că sunt net inferioare decât cele originale la performanță, lucru fals, nu are nicio legatură performanța cu validarea unei key.
  Apple a reușit din acest punct de vedere să elimine pirateria din start, utilizatorul final platind și licența , Microsoft se va lovi de aceasta problemă mult timp de acum încolo.

  Răspunde
 2. AvatarUn om trist a comentat:

  Si ce rezolva ca fac campania asta? Pirateria oricum v-a fi, pentru ca nu multi isi permit sa cumpere o licenta. Asta pentru ca traiul din Rrromania e foarte bun(referindu-ma doar la pretenasii nostri din tara).

  Răspunde
 3. AvatarMihaela a comentat:

  Ca utilizator privat înca mai tine figura. N-am cumparat niciodata de la Microsoft decât ce era preinstalat. E-adevarat c-am avut mare noroc cu MSDNAA si Open Source.

  Dar sa ai o societate comerciala si sa folosesti soft piratat (idem pentru PFA) mi se pare o mare greseala…

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.