campania electorală din SUA

Miercuri, 26 August 2015 | 1 Comentariu

În aceast perioadă este campanie electorală în SUA. Aparent, oamenii s-au prins acum că:

– Emigranţii ilegali, în special cei din Mexic, sunt în topul infractorilor. Soluţia: expulzarea tuturor emigranţilor ilegali şi construirea unui gard la graniţa cu Mexic-ul, pe banii mexicanilor.
– Cetăţenii altor ţări, în special China, vin în SUA pentru aşa zisul “turism pentru naştere”. Orice copil născut în SUA capătă automat cetăţenie americană, indiferent de unde sunt părinţii. Chestia se numeşte “anchor baby” şi se practică la scară industrială, existând zeci de firme în China care oferă astfel de excursii. Soluţia: acordarea cetăţeniei americane doar copiilor care au cel puţin un părinte cu cetăţenie americană şi retragerea tuturor cetăţeniilor acordate astfel, până acum, indiferent de vârsta persoanei.
– China absoarbe locurile de muncă din SUA, producţia ieftină din China determină creşterea şomajului în SUA. Soluţia: impunerea de taxe de import speciale pentru bunurile produse în China.
– Importurile de maşini produse în alte ţări (Mexic, Canada) duc la scăderea numărului de locuri de muncă din fabricile de maşini din SUA. Soluţia: suprataxarea maşinilor de import.

trump-hell-hole

Se vehiculeză multe alte aberaţii, dar partea asta naţionalistă prinde teren şi a fost puţin utilizată în campaniile anteriore. Oricum, nu la acest nivel.

Un comentariu la “campania electorală din SUA

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.