buhnici se da specialist

Vineri, 8 Martie 2013 | 7 Comentarii

Am văzut asta:

Cât de cretin să fii să te dai specialist şi să produci asemenea tâmpenii. Da, au uitat nişte nefericiţi să schimbe parola de administrare la un router. Dar de aici şi până la afirmaţia că te poţi conecta la telefonul unui client sau îi poţi afla parolele de conectare la site-uri, e o cale foarte lungă … Iar despre celelalte sfaturi şi chestia cu “să consume toate cartuşele de la imprimantă” nu are rost să mai comentez.

Sigur, PRO-TV au difuzat şi reportaje cu economizorul, dar parcă de la Buhnici aveam ceva pretenţii. De pomană însă …

7 comentarii la “buhnici se da specialist

 1. AvatarCel mai bun electronist a comentat:

  Urasc si eu pe omul asta, e total pe dinafara, dar se da mare specialist. A se vedea si reportajele de la Las Vegas, e cel mai bun specialist!

  Răspunde
 2. Avatarsoare a comentat:

  la partea cu parolele are dreptate, am spart si eu o data un router wifi si imi apareau toate site-urile pe care s-au memorat conturile cu tot cu parola, decat asta am reusit sa fac, restul nu stiu

  Răspunde
 3. AvatarAndrei a comentat:

  :))) emisiunea asta e buna pentru bunicile care se uita la ProTV, ca in rest e varza. L-am prins si eu de cateva ori inainte sa merg la munca si am ramas si eu surprins de cat de “informative” sunt emisiunile: omu citeste mashable, engadget si inca vreo 2 surse probabil si apoi e expert. Insa merita apreciat ca a reusit sa-i prosteasca pe cei din ProTV ca le are si merge pe banii lor la diverse show-uri tehnologice

  Răspunde
 4. AvatarAndrew a comentat:

  O intrebare: cand a zis Buhnici ca e specialist? Omul nu a avut niciodata pretentia ca se adreseaza specialistilor. Are un moment la o televiziune generalista unde aduce cateva informatii generaliste despre IT. Care e problema voastra, ca nu reusesc nicicum sa inteleg?
  Si da…se vede cat sunteti voi de specialisti daca va curge saliva din gura auzind ca in momentul in care te loghezi la un router cu contul de admin poti vedea o multitudine de informatii referitoare la traficul ce trece prin el si la device-urile conectate.
  Pana una alta Buhnici face ceva si castiga niste bani. Voi ce faceti? Sau ar trebui sa va intreb parintii mai bine.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.