blogger sau doar fraier

Miercuri, 4 Ianuarie 2012 | 1 Comentariu

Am prezentat intr-un articol precedent legat de modificarile la codul rutier 2012, cum unii indivizi, fara o ocupatie concreta, publica pe diverse site-uri stiri false, marea majoritate preluate de la altii. Fie ca e vorba despre site-uri de ziare, televiziuni sau despre site-uri personale.

Acelasi personaj, prins in off-side de acele modificari, puncteaza din nou. Pentru inceput face o introducere in care foloseste foarte multi termeni SEO (da bine la indexare in Google si la PageRank):

captura blog fraier 1

Apoi ne comunica ce face el, ce bine face ceea ce face si ne mai spune ca nu se ocupa cu nimic, nu are nici o ocupatie inafara de pus litere pe site – “… e singura mea sursa de bani” !

captura blog fraier 2

In continuare omul cauta greseli la altii pe site-uri. Eu zic ca e tare: dupa ce tu publici toate prostiile, fara nici o verificare prealabila, te apuci sa-i critici pe altii. In cercetarile sale pe site-urile altora, a descoperit ca cetateanul numit Bobby Voicu nu are facilitatea de cautare pe site, adica Search.

captura blog fraier 3

Cetateanul respectiv, om de on-line, ii raspunde intr-un comentariu la respectiva postare.

captura blog fraier 4

Nu numai ca ii spune ca are oarecari probleme de vedere fiindca facilitatea exista pe site:

captura blog fraier 6

dar ii si arata de la obraz ca ar fi putut sa-l sune pe telefon si sa-i spuna ca e ceva in neregula cu pagina, nu sa puna pe on-line o tampenie. Si ca umilinta sa fie maxima, ii comunica faptul ca ii poate cumpara o pereche de ochelari daca treaba cu bloggingul merge mai greu si are probleme financiare.

Credeti ca omul nostru se lasa ? Nu, raspunde intrigat la comentariul petitionarului:

captura blog fraier 5

ca a fost o data cand pe site-ul lui nu mergea Search-ul.

Cu asa oameni care scriu pe net “stiri”, toata lumea este mult mai bine informata.

Un comentariu la “blogger sau doar fraier

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.