blogger sau doar fraier – episodul 2

Joi, 12 Ianuarie 2012 | 3 Comentarii

Semnalam intr-un articol trecut cum unii isi dau prea multa importanta. Si cateodata si-o iau in bot, copiind diverse prostii de pe alte site-uri. Tema de atunci era legata de modificarea codul rutier care nu a intrat in vigoare de la 1 ianuarie 2012. Inclusiv calculele amenzilor, dupa schimbarea valorii punctului de amenda, erau gresite.

In contextul dat, dupa difuzarea pe televiziuni a unei stiri cu fata intepata cu un ac de un individ, in autobuz:

omul nostru s-a gandit sa scrie si el pe blog un articol.

blogger prost episodul 2

Vezi, draga domnule, toate televiziunile stau cu ochii pe site-ul lui, asteptand ca el – maretul blogger – sa mai debiteze o aberatie. Aratam in articolul trecut ca el nu face altceva decat sa copie ce scriu unele ziare si alti blogarasi de prin lume. Din cand in cand mai baga niste fetite ceva, sa aiba baieteii cuminti – cititorii lui infocati – treaba de dimineata.

Daca e asa cum spune el – chestiunea a fost regizata si de fapt stirea este o minciuna, fara ca nimeni sa fi depus nici o plangere la politie, atunci chestiunea intra la categoria “inducerea in eroare a autoritatilor/organelor judiciare”. Personal imi vine greu sa cred ca politia s-a sesizat dupa niste posturi pe Facebook.

“Fata a fost înţepată pe 5 ianuarie, în tramvaiul 41, după ce s-a urcat la staţia din dreptul hipermarketului Billa, iar plângerea la poliţie a fost depusă abia marţi, pe 10 ianuarie, a explicat pentru gândul Diana Sarca, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Capitalei.” Sursa: gandul.info

Deci o persoana a depus o plangere la politie. Daca acea persoana nu a facut decat sa se distreze si de fapt nu s-a intamplat nimic, nu asistam decat la o farsa de prost gust (farsa preluata de televiziuni). Iar daca bloggerasul nostru stie ca fata respectiva a mintit, nu inseamna decat ca poate el se cunoaste cu ea sau cu persoane din cercul ei de prieteni. Si ce daca ?

Cum ar putea el, om care sta in fata calculatorului intr-o camera, sa poata produce stiri ? Si nu e vorba numai de el. Sunt sute care fac asa ceva. Stirile le face viata de zi cu zi, stirile vin de la birourile de presa ale diferitelor institutii, firme, locuri in care televiziunile si o parte din ziare au oameni acreditati. Stirile vin din conferinte si din comunicate de presa. Stirile vin din filmari si inregistrari audio live. Stirile nu vin stand pe scaun in fata unui computer, cu un pahar de cola sau o cana de cafea in mana. Chiar daca ragai dupa ce bei cola. Si daca nu esti in stare decat sa copii ce gasesti prin alte parti – fara sa poti sa gandesti si sa-ti explici tie ceea ce copii – esti degeaba. Chiar daca te crezi cel mai citit blog din Romania !

3 comentarii la “blogger sau doar fraier – episodul 2

 1. vlad-mihai a comentat:

  Scuzati-mi indrazneala, s-ar putea face publica o adresa a presupusului blog? Doar de curiozitate sa vad ce mai abereaza.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Il gasesti singur cautand cu Google. Curiozitatile astea l-au facut si il fac sa castige bani. Dupa cum singur declara, nu are un job – scrie prostii pe site !

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Maria a comentat:

  Părerea mea este să nu-l mai căutaţi pe acest NIMENI, pentru că îi faceţi un bine nemeritat şi gratuit.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.