black friday la altex

Joi, 22 Noiembrie 2012 | 2 Comentarii

Când te apuci de ceva, în principiu trebuie să ştii ce faci. Dacă anunţi că te bagi la Black Friday, tu firmă mare, trebuie să te asiguri că nu ai un hosting de căcat deosebit. E bine şi cu externalizarea serviciilor IT, dar trebuie să păstrezi măcar câţiva băieţi mai pricepuţi care să ştie ce să le ceară coderilor de la firmă.

classit_ro_performanta

Oamenii au deschis şi o filială în USA. Site-ul lor de acolo arată aşa:

classit_usa_error

Ştiu, am nimerit eu într-o zi mai proastă a lor. Revenind la Altex, dacă nu ai grijă, se întâmplă aşa:

altex_praf_de_black_friday

Periodic, se încarcă ceva, dar departe de adevăr:

altex_praf_de_black_friday_2

La 2 din 10 încercări intră ceva ce seamănă a pagină. Şi e încă joi, lucrurile sunt la început. Ce se va întâmpla la noapte?

Later edit: Gata, au terminat şi pagina dedicată reducerilor de Black Friday. Mai au de terminat CSS-ul şi e gata totul …

altex_oferta_black_friday

Late edit 2:

Băieţii de la Altex încă lucrează la CSS. Acum au umblat un pic la setările de limbă:

altex_lucreaza_css

Şi ca să nu se spună că nu există imparţialitate, site-ul domo.ro (cel recent lansat, cosmetizat, promovat, etc.) se vede aşa:

domo_black_friday

Ştiu, ei au optimizat site-ul să meargă bine din România, nu din Amsterdam.

Eu să fiu patron la mizeria asta îi dau afară pe toţi managerii şi reziliez contractele cu toţi internii şi externii care se ocupă de site. Nu se găsesc specialişti care să facă un site civilizat? Se pare că Altex nu i-a întâlnit. Cei de la eMag sunt cu o clasă cel puţin mai sus.

Later edit 3: Îmi aminteam ceva de 4 milioane de Euro, bani pe care Altex şi-a propus să-i facă vineri. Uite că m-am înşelat. Dan Ostahie, CEO Altex, declară aşa:

“Ne aşteptăm la vânzări care să depăşească 5 milioane de euro de Black Friday (Vinerea Neagră), pe 23 noiembrie. Am pregătit oferte de până la 50% şi chiar până la 70% reducere la unele produse care fac parte din familii de maxim interes pentru consumatori. Ştim profilul consumatorului român, ştim că este interesat de produsele high-end, şi îl asigurăm că pe 23 noiembrie pe Altex şi www.altex.ro, dar şi în magazinele Media Galaxy şi pe www.mediaglaxy.ro va găsi cele mai atractive discounturi”, a declarat Dan Ostahie, preşedinte şi CEO Altex. “Suntem cu adevărat pregătiţi”

Deci dl. Ostahie îşi imaginează că va face 5 (cinci) milioane de EUR vineri. Fix în acest moment (2012-11-22 21:15:20) site-ul altex.ro este căzut complet.

2 comentarii la “black friday la altex

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.