bilete cfr online

Joi, 11 Aprilie 2013 | 1 Comentariu

CFR călători are probleme majore, generate în special de managementul extrem de prost. De-a lungul timpului o grămadă de oameni au furat compania, prin diverse metode. Nu e cazul să detaliem.

Iată că după eforturi îndelungi, CFR călători poate face rezervări de bilete on-line. Au auzit ei de SSL, chestii, socoteli … Au auzit şi de Verisign. Deci au cumpărat un certificat SSL (Organization Validated).

Problema este că cel care a configurat serverul nu ştie că protocolul TLS1 dar şi criptarea RC4 sunt praf şi că de pomană ai https dacă foloseşti TLS1 şi/sau RC4.

cfr_certificat_ssl

Sigur, trebuie citit, ne informăm, etc. Trebuie să avem oameni profesionişti.

Un comentariu la “bilete cfr online

  1. Sorin a comentat:

    CFR-ul merge extrem de prost din multe puncte de vedere. Eu folosesc des trenul pentru Cluj, Timisoara si Constanta. O chestie anormala pe care o observ de ceva vreme este ca toate trenurile ce pleaca din Suceava pe rute lungi ca cele mentionate mai sus sunt de proasta calitate atat din punct de vedere al confortului cat si al igienei. Doar ruta Suceava – Bucuresti are vagoane decente, nu inteleg poate suntem noi mai marginalizati, dar cum poti ca pe ruta Suceava-Constanta care e un singur tren noaptea sa nu pui vagon cuseta la 9-10 ore de mers ??? Complet idioti!

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.