biden la bucuresti

Joi, 22 Mai 2014 | 1 Comentariu

Vicepreşedintele american a fost în vizită la Bucureşti. A făcut asta ca să ne asigure că americanii sunt de partea noastră şi ne vor apăra în caz că ruşii vor veni cu tancul. Ruşii nu vor veni cu tancul, pentru că au stabilit asta deja cu americanii. Cred că lucrurile sunt demult aranjate, inclusiv ca Turcia să cumpere 100 de avioane F-35 cu 16 de miliarde de dolari. De la americani. Sigur, tot de frica ruşilor. Dacă nu te temi, nu cumperi arme. Ca să cumperi arme, trebuie să te temi … Cu temutul s-a rezolvat, mai rămâne să cumpărăm, pentru că americanii produc, şi e păcat să rămână cu producţia pe stoc. În fond, americanii au investit enorm în producţia de armament – doar programul F-35 a costat 396 de miliarde de dolari, iar bani ăştia trebuie cumva recuperaţi.

The F-35, considered to be the world’s most expensive weapons program at $396 billion so far, was designed to be the next-generation fighter jet for the U.S. forces.

La discursul final în sală era multă lume, începând cu preşedintele, continuând cu preşedinţii camerelor, primul ministru, miniştri, etc. După discurs, s-a discutat aşa, ca de final, în trei. În funcţie de cine plăteşte, televiziunile au pus titlul în mod corespunzător. Biden-Băsescu-Ponta la B1 şi Biden-Ponta-Băsescu la Antena 3:

biden-basescu-ponta-b1

biden-ponta-basescu-antena3

Nu am înţeles care a fost rolul persoanei care a vorbit înaintea lui Biden. Pentru că a vorbit şi, la fel, nu a spus nimic. O stagiară, ceva?

Un comentariu la “biden la bucuresti

  1. Sorin Chihaia a comentat:

    Genial articolul și cum cele 2 televiziuni pupă în cur în mod egal oameni diferiți. Deontologii aștia făceau diaree pe la tv ca jurnalismul si presa cer liberă exprimare. Penibil.

    Comentariu bun. Thumb up 6 Thumb down 2

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.