bcr nu garanteaza extrasul de cont

Duminică, 12 Ianuarie 2014 | 2 Comentarii

În aceste vremuri tulburi, am trăit să văd ceva ce nu credeam că este posibil. Respectiv, o bancă – pe numele ei Banca Comercială Română – BCR, nu poate garanta pentru extrasul de cont pe care îl furnizează. Mai mult, pentru un alt cont, nu poate furniza deloc extras de cont. Priviţi şi vă minunaţi:

adresa-bcr-conturi

Cred că nu se pune problema ca funcţionarii care au semnat hârtiile să fi fost influenţaţi cumva în a trimite instanţei aşa o hârtie, deci cred este vorba doar despre incompetenţă. Deci tu ca bancă ai schimbat baza de date – lucru pozitiv, dar ceea ce a fost până în momentul respectiv nu mai poate fi luat în considerare? Păi eu vă propun să schimbaţi baza de date anual şi în felul ăsta trăiţi mult mai simplu – nu vă mai pasă de ceea ce a fost prin conturile oamenilor şi nu mai puteţi garanta nici o informaţie privitoare la sume şi tranzacţii.

Banca Naţională a României oare poate spune ceva legat de aşa o treabă? Şi mă întreb ce bază se poate pune pe alte extrase de cont folosite de autorităţile de forţă ale statului pentru a demonstra fapte de corupţie …

Chiar, clienţi ai acestei bănci, ce anume vă face să rămâneţi cu banii la ei?

2 comentarii la “bcr nu garanteaza extrasul de cont

 1. Avatargeimsbond a comentat:

  Eu nu vreau sa mai aud de ei si de comisioanele lor aberante de vreo 10 ani!!
  Care are bani de dat aiurea nu are decat sa se duca spre BCR sau mai rau….BRD si ING!! Is cei mai tari in comisioane!!! :))

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 2. AvatarMihu a comentat:

  Am patit si cu faza comisioanele si cu pus banii in cotul altcuiva…nu puteam..trebuia sa am si eu cont….Am deschis usile mai multor banci dar de cea a BCR-ului mie lehamite…Vreau sa pun bani cuiva…2..3 lei comsion..(la caserie);ii trimit online primesc eu comisionul meu de 2.5 lei si surpriza persoana care a primit banii a fost comisionata cu 4 lei.La o tranzactie de 15 lei…va dati seama ce afacere a facut persoana care a primit banii…plus ca cei 5 lei de dupa 10 erau pentru posta…

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.