basescu ramane

Luni, 30 Iulie 2012 | 7 Comentarii

Biroul Electroral Central a anunţat rezultatele parţiale ale referendumului pentru demiterea preşedintelui, după numărarea voturilor din 18.089 de secţii de votare din totalul celor 18.548, adică din 97,52 %. Participarea la vot a fost de 46,13 %.

rezultate_partiale_referendum

Victor Ponta pozează victorios …

ponta_rezultate_partiale

dar continuăm cu Traian Băsescu.

Actualizare 30 Iulie 2012 ora 15:00

Conform ultimului comunicat al BEC privind rezultatele parţiale, după numărarea a 99,97 % din secţiile de votare, procentul de prezenţă la vot este de 46,23 %. Rezultatul nu se mai poate schimba semnificativ, motiv pentru care nu vor mai urma comunicate privind rezultate parţiale.

rezultate_partiale_referendum_ora_14

În mod cu totul ciudat pentru mine, în comunicatele BEC apare la rubrica “Numărul persoanelor înscrise în lista pentru referendum” numărul de cetăţeni care sunt înscrişi pe listele de vot ale secţiilor de votare care au fost numărate, nu totalul cetăţenilor cu drept de vot din România. Procentul de prezenţă la vot din fiecare comunicat a fost calculat raportat la aceast număr.

Sursa: becreferendum2012.ro

7 comentarii la “basescu ramane

 1. AvatarAlex12 a comentat:

  Ce inseamna “pozeaza victorios”? El a spus ca USL asteapta decizia Curtii Constitutionale pe care o vor respecta.

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Tu ai privit momentul declaratiilor ? Sau faci parte din cei care primesc 50 RON pe zi pentru comentat pe diverse bloguri …

 2. Avatarkoz a comentat:

  Ponta e de un penibil greu masurabil iar declaratiile victorioase pe a3 si realitatea sunt de-a dreptul gretoase. Manipularea functioneaza in Romania foarte bine, chiar cele mai elementare metode, dar ei chiar isi inchipuie ca sunt priviti de o sleahta de prosti? Sau poate se asteapta sa incline balanta cu voturi din strainatate si urne mobile, sau sa se ia in considerare alt recensamant ca reper pentru numarul total de cetateni cu drept de vot … Sa nu se inteleaga ca-s basist, e doar dureros ca astea ne sunt optiunile.

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Rezultatele sunt finale – nu se mai schimbă nimic. Ce se poate modifica este numitorul – adică numărul cetăţenilor cu drept de vot. Ultima numărătoare este de prin 2001, dacă reţin bine, lucru care este greşit. Boc nu a fost în stare să valorifice rezultatele referendumului din 2011. Dincolo de declaraţiile greţoase e acest mic detaliu … Curtea Constituţională va decide.

  2. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Se aruncă pe piaţă un nou număr total de cetăţeni cu drept de vot: 16.527.971. Sursa e Antena 3, deci trebuie tratată cu oarecari rezerve.

 3. AvatarAlex12 a comentat:

  Om rau esti un Usl-ist imputit.Nu sunt platit de nimeni ,dar nu pot fi de acord cu o lovitura da stat data noua romanilor.

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Unde vezi tu lovitura de stat? Ai pomenit tu lovitură de stat dată la vot, cu votul întregului electorat? Eu înţeleg ca eşti un băsist împuţit (ca să păstrăm nivelul dialogului impus de tine), dar ai încercat să judeci cu mintea ta? Asta, dacă desigur ai ceva în cutia de pe cap …

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.