basescu in ultima zi de campanie

Duminică, 9 Decembrie 2012 | 0 Comentarii

Traian Băsescu este încă preşedintele României. Conform constituţiei el nu are voie să se implice în viaţa politică, cu atât mai puţin în campania electorală. Aflat la o măslină şi un vin fiert la Predeal, el s-a gândit să transmită susţinătorilor un mesaj video. Sigur, cel care a filmat avea mâna cam tremurândă, dar asta dă autenticitate filmării … adică nu a fost ceva pregătit. Între două pahare a filmat, la intrarea în hotel, ceva pentru public.

Clipul a fost postat pe pagina de Facebook a susţinătorilor lui şi arată aşa:

Get the Flash Player to see this content.

O discuţie cu argumente logice pe pagina respectivă nu a avut câştig de cauză, mesajele argumentate fiind ştese de cei plătiţi să o păzească. Rămân doar comentariile în care Băsescu este înjurat ca la uşa cortului. Strategii au gândit acest mod de filtra mesajele pentru a dovedi – măi dragă, nivelul intelectual extrem de scăzut al votanţilor USL. E şi asta o strategie.

Că tot e de senzon şi e frig afară, trebuie să ne reamintim că Marea Neagră nu este lac rusesc (afirmaţie făcută în public chiar de Traian Băsescu) şi faptul că plătim cel mai mare preţ la gazele naturale importate din Rusia. Să fie oare vreo legătură între cele două? Nu cred … 🙂

marea_neagra_lac_rusesc_traian_basescu_2005

Sanda Maria Ardeleanu, actual deputat şi susţinătoare a preşedintelui Traian Băsescu, i-a scris acestuia o odă în campania electorală din 2009. Doamna e pe liste acum, (ca ca)ndidată a ARD din partea PDL. Nu şi-a schimbat părerea despre preşedinte. Îl susţine în continuare.

Să votaţi bine, că de trăit e posibil să trăiţi deja foarte bine şi nu mai contează cine iese …

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.