basescu ataca dur pe raed arafat

Marţi, 10 Ianuarie 2012 | 5 Comentarii

Autoinvitat la emisiunea de la Realitatea TV din seara asta, presedintele Basescu il ataca dur pe Raed Arafat, fondatorul sistemului de interventii SMURD.

Basescu a mai spus ca noua lege a sanatatii este una foarte buna si ca ar fi o greseala ca aceasta sa treaca prin parlament prin asumarea raspunderii.

basescu ataca arafat 2

Poftim ? Nu-si mai aduce presedintele aminte de legea educatiei ? A fost ea discutata in parlament ? S-a luat in considerare vreun amendament al cuiva ? Nu retin. Si legea a nascut monstri. Un exemplu este acea “clasificare” a universitatilor care nu a fost facuta de catre nimeni, nici macar de acel EUA.

Care EUA nu se ocupa de realizarea de clasamente ale universitatilor. Ce gasiti pe site-ul lor este legat strict de evaluare institutionala.

De ce atata pasiune pentru legea sanatatii ? De ce se teme presedintele de Raed Arafat ? Se teme ca nu cumva lumea sa inteleaga ce explica el si sa nu le iese figura ?

Daca tot a fost lansat pentru dezbate publica:

basescu ataca arafat 3

de ce se baga presedintele pe televiziuni – in direct, si ameninta cu demiterea pe cei care dezbat legea ?

Arafat reactioneaza corect la acuzele presedintelui si spune ca daca nu poate vorbi din interiorul sistemul – din cauza constrangerilor impuse de functia pe care o detine, este mai intelept sa vorbeasca din afara lui – adica sa-si dea demisia:

Ce mai este de retinut din interventia presedintelui este ca el stie ca sistemul de urgenta este privat in “unele tari din europa”. Nu stiu daca ati avut nevoie de ambulanta cand erati la schi in Austria, spre exemplu. Transportul pana la spital – in regim de urgenta – a fost 1.000 EUR, in sistem privat. Credeti ca o femeie din comuna Helegiu (comuna natala a ministrului comunicatiilor), care naste la 1 noaptea, isi va permite sa plateasca 1.000 de euro pentru a fi transportata pana la spital. In mod cert nu ! Si atunci ?

5 comentarii la “basescu ataca dur pe raed arafat

 1. Avatarmarian a comentat:

  Buna ziua
  De la revolutie incoace nu stiu daca in afara de Raed Arafat
  mai pot numi un om implicat in politica ,
  care a construit benefic si benevol ceva in tara asta.

  Răspunde
 2. Avataromrau.ro Post author a comentat:

  Din fericire Raed Arafat nu este implicat politic in nici un fel. Nu retin sa-l fi vazut la vreo intrunire politica sau sa fi declarat ca e macar simpatizant al cuiva. A facut ceea ce a facut si pe vremea PSD dar si de cand e PDL la putere. Daca stii altfel poate ne luminezi si pe noi.

  Răspunde
 3. AvatarLuluta a comentat:

  Imi pare sincer rau pentru dr. Arafat. Mi-a venit sa plang din cauza umilintei la care a fost supus. Nici un medic nu merita asa ceva. Este insa greseala lui Raed Arafat ca s-a amestecat in laturi. Acum il mananca porcul.

  Răspunde
 4. AvatarOM a comentat:

  ce sistem bolnav. prea putina legatura au intre ei, ori sunt eu prost rau de bubui si mam imputit la creier ori astia chiar vorbesc de haitz si de cea..PRESEDINTELE CITESTE PE NET LA TELEFON ..ACUZAREA PARE FACUTA DIN INFORMATII DE LA SISTEMUL DE SECURITATE CEL DRAG CARE DE LA CEAUSESCU INCOA TARE MULT NEA AJUTAT. PENTRU CA NU EXISTA INREGISTRARE SAU O RECUNOASTERE DIN PARTEA DOMNULUI DOCTOR ARAFAT DECI DACA NOI AM CREDE PRESEDINTELE AR INSEMNA CA ARAFAT AR FI BARFIT, ASTA INDUCEA MESAJUL DOMNULUI PRESEDINTE BASESCU.MULTI OAMENI S-AU ELECTROCUTAT SI AU MURIT IN AMBULANTA DEOARECE NU AVEAU POMPA DE AER PE VREMURI, DACA MACAR ACEST LUCRU S-A IMBUNATATIT CEL CARE A CREAT ACEST SISTEM A FACUT UN LUCRU BUN PENTRU TARA… LA TERMEN LUNG NU PUTEM INTELEGE INTERESELE OAMENILOR NICI PREZICE SPER SA FIE IN MAINI BUNE.

  Răspunde
 5. AvatarAndreea a comentat:

  Mai mare rusinea ditamai presedintele nu este la curent cu ce se intampla in tara cu oamenii bolnavi…mai mare rusinea daca nu este capabil si este prea mult pentru Basescu de ce nu lasa pe cineva capabil…

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.