banca transilvania face profit

Duminică, 5 Februarie 2012 | 1 Comentariu

Banca Transilvania este cea mai mare banca cu capital romanesc. Pana aici lucrurile sunt foarte bune. Dupa acest succes, Banca Transilvania a anuntat, inclusiv pe contul de Facebook, ca in anul 2011 a facut un profit de 131,9 milioane de lei, cu 35% mai mult decat in 2010. Lucru care nu poate decat sa le faca invidioase pe celelalte banci din sistem.

profit banca transilvania 2011

De unde face o banca profit ? Din mai multe surse, cea mai consistenta fiind din dobanzile la credite. De unde si concluzia extrem de simplista si de logica: nu bancile suporta criza, ci oamenii. Chiar daca guvernantii spun ca e si randul bancilor sa suporte costurile crizei economice, criza care li se datoreaza in cea mai mare masura. Vedeti ce idei au francezii pentru a trece peste criza, comparati-le cu ce declara presedintele nostru si cu masurile luate de guvernul Boc pentru a combate criza.

Pana una alta, si pe criza si pe vreme buna, bancile fac profituri foarte frumoase.

Un comentariu la “banca transilvania face profit

  1. vlad-mihai a comentat:

    Bancile astea ii mananca de vii pe cei cu credite! Eu sa fiu muritor de foame nu imi fac de lucru cu bancile, dar stai ca sunt deja muritor de foame, prefer sa imi rup spatele la lopata decat sa am de-a face cu hotii astia(bancile)!

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.