banca transilvania a repornit bt24

Luni, 7 Ianuarie 2013 | 0 Comentarii

După cum semnalam la sfârşit de an, Banca Transilvania a oprit platforma BT24 pentru lucrări de mentenanţă software. Sigur, e lucru bun că ne modernizăm. Ce nu e în regulă este că testele se fac folosind clienţii. Similar procedează şi alţii, Dacia este doar un singur exemplu autohton.

aplicatie_bt24_ecran

După pornire, respectiv pe 3 ianuarie, am intrat să văd ce anume s-a schimbat. Aveam de plătit nişte facturi.

Surpriza a fost mare, opţiunile care erau prezente în vechea aplicaţie nu mai sunt, altele care s-au păstrat şi-au schimbat funcţionalitatea. Un exemplu este posibilitatea de a vedea un istoric al tranzacţiilor pentru un anumit cont, care acum este disponibil pentru maxim 120 de zile calendaristice. Istoricul tranzacţiilor pe card nu mai este disponibil, la fel nu este disponibil un sold al unor conturi de card.

Am scris un mesaj la suport şi am primit răspuns. Un răspuns pe care îl aştemptam şi l-am anticipat:

Va multumim pentru utilizarea serviciului Internet Banking – BT24 oferit de Banca Transilvania.

In raspuns la mesajul transmis dorim sa va mentionam faptul ca, odata cu lansarea noului sistem informatic efectuata la inceputul acestui an, anumite meniuri ale aplicatiei nu sunt disponibile momentan. Intrucat, dorim ca toate serviciile oferite sa corespunda nevoilor clientilor nostrii, iar informatiile afisate sa fie corecte, odata cu actualizarea tuturor acestor date, meniurile vor deveni din nou active in aplicatia BT24. Dorim sa va asiguram ca este o situatie temporara si toate eforturile noastre sunt canalizate pentru a remedia acest aspect in cel mai scurt timp posibil.

Noua platforma BT24 permite vizualizarea istoricului de tranzactionare sau a sectiunii “Conturile mele – Cautare tranzactii”, pe o perioada de maxim 120 de zile in urma.

Nu cred că mai este nimic de comentat. Apropos, treaba cu certificatele SSL e la fel, nu au modificat nimic. Să le scriu pe pagina de Facebook?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.