b1tv nu mai plateste analistii

Miercuri, 4 Iunie 2014 | 0 Comentarii

Meseria de analist e una foarte interesantă. Stai în fiecare zi în studio şi îţi dai cu părerea despre orice. Te pricepi, nu te pricepi, comentezi. Şi, lucru foarte important, eşti plătit pentru asta. Sigur, e posibil ca părerile tale de părerolog profesionist să fie influenţate de faptul că ăia te plătesc. Televiziunea B1TV are probleme financiare şi a anunţat că nu mai plăteşte părerile părerologilor invitaţi în studio. Ei pot veni în continuare, ideea e că trebuie să vorbească gratis. Să vedem câţi rămân să-şi dea cu părerea.

B1 a transmis în direct şi ce a spus Ponta la şedinţa de guvern (lucru care nu prea se întâmpla până mai ieri), acum transmite în direct ce spune Barack Obama la vizita din Polonia.

b1tv-transmisiune-directa

Dan Andronic spune că nu e cenzură, e doar un mic rahat. Rahat financiar.

Am un scurt comentariu de făcut in legătură cu “epurările” de la B1TV: Analiștilor li s-au reziliat contractele, adică nu mai sunt plătiți pentru aparițiile lor la TV. Nu le-a interzis nimeni apariția pe post, eventual ei au decis să nu mai apară la B1TV în condițiile in care nu primesc banii de până mai ieri. Am vrut să fac precizarea asta întrucât știu cat e de greu să plătești 150-200 de salariați si mi se pare total nedrept pentru B1TV să fie considerat un post care cenzurează. Cand de fapt singurul lucru cenzurat a fost contractul DA! Liber la vorbit, dar fără bani. Așa am procedat la EVZ cand am renunțat sa mai plătesc Opiniile celor din afara redacției, strict din motive financiare. Le-am spus că ii publicăm in continuare, dar fara a mai avea posibilitatea să-i plătim. Deci, nu căutați cenzură acolo unde este doar restricție financiară!

Sursă: Facebook

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.