aversa multumeste

Vineri, 18 Octombrie 2013 | 0 Comentarii

Pe vremea comuniştilor, sindicatele muncitoreşti şi conducătorii unităţilor socialiste trimiteau scriori de mulţumire conducătorului luminat care îi îndruma, prin înţelepciunea sa, spre noi căi de progres şi prosperitate. Aşa sunau toate textele, texte care erau publicate în puţinele ziare de atunci şi erau citite pe singurul post de televiziune (TVR, care avea 2 ore de emisie în fiecare seară).

Un comunist pur sânge, rămas din vremuri imemoriale probabil la una dintre unităţile foste socialiste, actual capitaliste, a sinţit nevoia să scrie o astfel de odă lui … Victor Ponta. Oda spune aşa:

“Stimate domnule prim ministru, Pe 19 noiembrie 2012, ati vizitat fabrica noastra si ne-ati spus ca sunteti bucuros daca “pot sa ajut si sa asist la renasterea unei legende”. Comitetul Angajatilor din cadrul Aversa vrea sa va multumeasca pentru ca v-ati respectat promisiunea fata de noi. Pe 11 septembrie 2013, Aversa a fost privatizata prin licitatie iar productia a reinceput pe 23 septembrie 2013. Avem comenzi din partea clientilor de peste 8 milioane RON in numai 4 saptamani si trebuie sa marim colectivul cu 40% pentru a onora cererile. de la 204 la 280 angajati! Aversa are acum un viitor maret”.

pompe_aversa

Ştirea originală a fost publicată iniţial în Hotnews, care ne prezintă o fotografie făcută – teoretic – unei pagini cu reclame în Ziarul Financiar. Cu această rezervă, ştirea poate fi în acelaşi timp şi comică, dar şi tristă.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.