audienta la tragedie

Marţi, 25 Iunie 2013 | 4 Comentarii

După cum anticipam ieri, Gâdea a prezentat deja audienţele record înregistrate de emisiunea lui transmisă în direct din Muntenegru.

audienta_antena3_gadea_muntenegru

Şi tot după cum spuneam, nu cred îi pasă nici 5 secunde de victime – tot ce îi interesează, atât pe el cât şi pe patronii lui, sunt banii din reclame.

4 comentarii la “audienta la tragedie

 1. Mihai a comentat:

  Acelasi lucru (banii din reclame adica) se poate spune si despre CNN sau BBC sau you name it.
  Noi romanii, scapati de comunism de doar 20 de ani inca nu am inteles ca democratia = bani si banii = democratie. Sunt extrem de putini care inteleg altfel, vezi Arafat (hmmm, nu e bun exemplul, ca el nu e de origine romana…..dar pur si simplu altcineva nu-mi vine in minte…poate nu exista?)

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Esti in eroare. Trebuie sa fii porc profesionist ca sa faci bani/audienta din tragedia unor oameni si apoi sa te si lauzi cu asta. Mai sunt posturi TV in Romania si nu procedeaza intr-un asemenea hal.

   Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

  2. omrau.ro Post author a comentat:

   Si inca ceva: pune pariu cineva ca vor transmite in direct inmormantarile, vor lua interviu tuturor supravietuitorilor, vor face emisiuni fluviu cu tot ceea ce a insemnat accidentul, vor lua interviuri medicilor, babelor din vecini, vor cauta la serviciul politistului decedat care era pe post de sofer, ii vor lua interviu sotiei acestuia, colegilor, prietenilor, etc. … Ca deja interviuri cu preotii la care dadeau bani unii dintre ei cat erau vii am vazut deja!

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.